Η ώρα της κρίσης: Τι προτείνει η Φενέρ, τι σκέφτεται ο Ζοτς!

0

Το «Slam Dunk» προλογίζει το μεγάλο meeting της Φενέρμπαχτσε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αναλύει τα «θέλω» των δύο πλευρών. Όλη η Ευρώπη περιμένει τη συνάντηση, stand by άπαντες για Σλούκα, Ντατόμε και όχι μόνο!

* Η ώρα της κρίσης στη Φενέρμπαχτσε έφτασε. Όλους αυτούς τους μήνες το «Slam Dunk» γράφει πως τα δεδομένα στην επόμενη μέρα της τουρκικής ομάδας θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό. Είδατε πως σταδιακά όλα τα ευρωπαϊκά media ακολούθησαν την πληροφορία και έγραψαν για μειώσεις, περικοπές συμβολαίων και όχι μόνο.

* Μάλιστα, η στήλη σας είχε αποκαλύψει και το μικρό ψέμα του Αλί Κοτς. Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε είχε αναφέρει πως έχει συζητήσει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όμως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί. Θα γίνει, λοιπόν, μέσα στις επόμενες ώρες.

* Μέχρι να φτάσουμε στο meeting των δύο πλευρών προηγήθηκε η καταβολή δύο μισθών από την μεριά της ομάδας προς τους αθλητές, στους οποίους χρωστούσε τέσσερα μηνιάτικα. Επιπλέον, βγήκε πλάνο αποπληρωμής των οφειλών μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

* Ο Ζοτς πέρασε όλη την καραντίνα στο Βελιγράδι, μαζί με την οικογένειά του και έκανε πολλές συζητήσεις για το μέλλον του και τα σενάρια γύρω από αυτό. Είχε τον χρόνο να σκεφτεί και να εξετάσει προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Μία περίοδο στη Σερβία τον επισκέφτηκε και ο ατζέντης και κοντινός φίλος του, για να αναλύσουν για όσα θα πουν με τη Φενέρ.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA