Η πρεμιέρα της διοργάνωσης “CSI Kaimakli 3on3” πλησιάζει

0

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης “CSI Kaimakli 3on3” πλησιάζει! Μαζευόμαστε στις 30/9-2/10 στα γήπεδα καλαθόσφαιρας του Γραμμικού Πάρκου Καϊμακλίου και ετοιμαζόμαστε για ένα καλαθοσφαιρικό τριήμερο, μια γιορτή αθλητισμού, συνεργασίας και κοινωνικοποίησης! Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε 4 κατηγορίες, αντρικό, γυναικείο, παιδιά κ12 και ομάδες με τροχοκάθισμα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή μεταξύ 18:30-21:00 και το Σαββατοκυρίακο, 17:20-21:00.

Την Κυριακή, οι αγώνες θα επενδύονται μουσικά από τον ΜN PRO DJ που έρχεται να δώσει την δική του νότα, ενώ ο Serial Griller θα φροντίσει για τον ουρανίσκο σας! Ταυτόχρονα, θα διατίθενται πίτσες, κρέπες και φυσικά μπύρες και ποτά.

Tις θερμές μας ευχαριστίες στον πλατινένιο χορηγός της διοργάνωσης Centre of Social Innovation, στους ασημένιους χορηγούς Leucolla Hill and Sea, Lasertron, Toolwarehouse, Frederick University, A. Psaltis and Sons, Galatariotis Motors, Char Pilakoutas (Industrial), καθώς και τους χάλκινους χορηγούς PUKU organic specialty coffee, Da Paolo Restaurant, Υπεραγορά Παπαγιάννης και Chr. Kapodistrias & Sons Ltd και τον χορηγό επικοινωνίας Cyprusbasket.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων “ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ”.

Σας περιμένουμε στις 30/9-2/10 στο Γραμμικό Πάρκο Καϊμακλίου για να περάσουμε τρία μπασκετικά απογεύματα με μουσική και φαγητό.

Πληροφορίες στις σελίδες της ομάδας Facebook και InstagramKaimakli 3on3