Η σημασία της εθνικής ενόπλων

0

Η Εθνική Ενόπλων βρέθηκε στην Ελλάδα όπου έδωσε σημαντικά φιλικά παιχνίδια, απέναντι σε αντιπάλους με άλλες παραστάσεις και εμπειρίες, με στόχο τη βελτίωση και τη συλλογή παραστάσεων.

Ποια είναι, όμως, η σημασία της συγκεκριμένης εθνικής; Εθνική Νέων δεν γίνεται πρακτικά να υπάρξει στην Κύπρο λόγω του στρατού, καθώς οι περισσότεροι παίκτες αναγκάζονται να… υπολειτουργούν μπασκετικά και να μην κάνουν όσες προπονήσεις πρέπει.

Η Εθνική Ενόπλων είναι εδώ για να καλύπτει κάπως αυτό το κενό και να εξισορροπεί την κατάσταση, συμβάλλοντας όσο μπορεί στην διατήρηση αυτών των παιδιών σε υψηλό επίπεδο, σε συνεργασία φυσικά με τους σωματειακούς προπονητές που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στις ώρες προπόνησης που μπορούν να έχουν μαζί τους τους παίκτες.

Ο Ευρυπίδης Ανδρέου είναι λίρα εκατό γι’ αυτό το πόστο. Ξέρει πώς να παίρνει το 100% από τα νέα παιδιά, όπως αποδεικνύει και στον Όλυμπο Αγλαντζιάς, όντας κοντά τους σε ό,τι χρειάζονται και βοηθώντας τους στο μπασκετικό κομμάτι.

Αναλυτικά τα παιδιά που συμμετείχαν στην αποστολή:
Γιώργος Τάλαρης, Δημήτρης Σταύρου, Σάββας Μαυρομμάτης, Παύλος Στρατής, Γιώργος Αριστοδήμου, Κυριάκος Κουλλαπής, Αναστάσης Ανδρέου, Αναστάσης Μάρκου, Πάνος Αλεξάνδρου, Γιώργος Χριστοφίδης, Παναγιώτης Δουκανάρης, Αδάμος Παναγίδης, Σαμουήλ Θωμά, Μιχάλης Μύθιλλος.