Ιστορική μέρα: Η ΑΕΚ μπαίνει στο παλάτι της

0

Η 9η Οκτωβρίου είναι μια από τις πλέον ιστορικές μέρες για την ΑΕΚ. Η Ένωση έπειτα από αναζήτηση και ταλαιπωρία πολλών ετών μπήκε στο δικό της σπίτι, το κλειστό των Λιοσίων και ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο της παλάτι.

Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στη Λάρισα έχει ιστορικό χαρακτήρα, μιας και η ομάδα του Στέφανου Δέδα θα φιλοξενήσει τους Θεσσαλούς στο γήπεδο που θα χτίσει το παρόν και το μέλλον της, χάρη στις ενέργειες της διοίκησης Αγγελοπούλου, που από την πρώτη στιγμή είχε θέσει σαν ξεκάθαρο στόχο την απόκτηση ενός χώρου που θα αποτελέσει το σπίτι της ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Κάτι που εν τέλει συνέβη με το κλειστό γήπεδο της πάλης στα Λιόσια.

Το καλοκαίρι ήταν πολύ έντονο για την ΑΕΚ στον τομέα αυτό. Οι διεργασίες ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι ήταν ασταμάτητος, με τη δουλειά των ανθρώπων της ομάδας πίσω από τα φώτα να είναι καθημερινή και αδιάκοπη. Άπαντες πλέον μπορούν να νιώθουν περήφανοι για το αποτέλεσμα, μιας και το κλειστό των Λιοσίων ντύνεται στα χρώματα της ΑΕΚ και παίρνει σταδιακά την τελική μορφή του.

Φυσικά πρόκειται για μια τεράστια κίνηση-επένδυση από τον Μάκη Αγγελόπουλο, που με την απόκτηση του κλειστού των Λιοσίων διασφαλίζει το μέλλον της ΑΕΚ και παράλληλα την ανεβάζει επίπεδο.

Σε αυτή την ιστορική στιγμή απέναντι στη Λάρισα η ΑΕΚ θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ηλεκτρονικά και στην ένωση περιμένουν το απόγευμα του Σαββάτου οι φίλοι της ομάδας να σταθούν στο πλευρό των παικτών του Στέφανου Δέδα, ώστε να έρθει η πρώτη νίκη στη σεζόν. Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία ως η πρεμιέρα της ΑΕΚ στο νέο της σπίτι. Κάτι το οποίο χρόνια ολόκληρα περίμεναν άπαντες μέσα και πέριξ της ομάδας…

 

Coffee House