Ήταν εκεί για τον Βασίλη – Στο Gala Dinner και στο «Night of Legend» Πανίκος και Βούλα Κωνσταντίνου

0

Μια μοναδική εμπειρία, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν Πανίκος και Βούλα Κωνσταντίνου, καθώς ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι στις εκδηλώσεις που έγιναν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, προς τιμή του τεράστιου Βασίλη Σπανούλη.

Ο πρόεδρος της ΕΘΑ Έγκωμη, εκ’ των διοργανωτών του τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης» και η σύζυγος του, ήταν προσκεκλημένοι του σπουδαίου καλαθοσφαιριστή και δήλωσαν παρών, τόσο στο Gala dinner που έγινε το Σάββατο, όσο και στις εκδηλώσεις στο ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τον Βασίλη Σπανούλη με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η γνωριμία τους, έγινε μέσα από τη συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη σε προηγούμενα τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης» και μέσα από το πέρασμα του χρόνου η σχέση αυτή εξελίχθηκε μέσα από αμοιβαίο σεβασμό και αλληλοεκτίμηση.

Ο κ. Πανίκος Κωνσταντίνου, αναφερόμενος στην παρουσία στις εκδηλώσεις στο διήμερο τιμών προς το Βασίλη Σπανούλη, ανέφερε τα εξής: «Αποτελεί ύψιστη τιμή το γεγονός ότι προσκληθήκαμε και συμμετείχαμε στις εκδηλώσεις προς τιμή του τεράστιου αυτού αθλητή και φίλου μας Βασίλη Σπανούλη, ανάμεσα σε πολύ μεγάλες μορφές και ισχυρές προσωπικότητες του αθλήματος που έδωσαν επίσης το παρόν τους. Η ιστορία του Βασίλη γράφτηκε στα παρκέ μέσα από κόπο, αφοσίωση και κυρίως αγάπη γι’ αυτό που έκανε. Είναι ένας άνθρωπος νικητής που έδειξε μέσα από τη σπουδαία του καριέρα ότι ήταν ένας πραγματικός ηγέτης. Η φιλία του μας τιμά και του ευχόμαστε ότι καλύτερο. Είμαι σίγουρος ότι θα βιώσει την ίδια επιτυχία και σαν προπονητής, καθώς είναι ένας άνθρωπος γεννημένος για το μπάσκετ. Να έχει την υγεία του και ξέρει ότι τον έχουμε πάντοτε στην καρδία μας».