Ήταν φαβορί και το επιβεβαίωσε το UNIC

0

Ήταν από την αρχή το φαβορί για το παιγνίδι με το Frederick και οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας φρόντισαν με την παρουσία τους να το αποδείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παίρνοντας πολύ σοβαρά το παιχνίδι από την αρχή, κατάφεραν στο πρώτο δεκάλεπτο να δημιουργήσουν μια καλή διαφορά πόντων κερδίζοντας το τελικά με 22-7, γεγονός που τους βοήθησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Παίζοντας πολύ καλή άμυνα αλλά και με ζυγισμένες επιθέσεις, κατάφεραν να το κλείσουν με 48-24 και με επιμέρους σκορ 26-17.

Η συνέχεια ανήκε και πάλι στους παίκτες και την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν και στην ψυχολογία τους αντιπάλους τους του Πανεπιστημίου Frederick μεταφέροντας και διατηρώντας την διαφορά σε ψηλά επίπεδα αφού έκλεισαν και το τρίτιο δεκάλεπτο με επιμέρους 25 -15 και το σκορ στον πίνακα να είναι στο 73-39.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Πανεπιστημίου Frederick εκμεταλλευόμενοι την χαλάρωση αλλά και τις πολλές αλλαγές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αλλά και παίζοντας ελεύθερα πια, κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά κερδίζοντας το με 12-22, χωρίς όμως να μπορέσουν να αλλάξουν κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Το τελικό σκορ 85-61 χάρισε ακόμη μία νίκη για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που ελπίζει για καλύτερη τοποθέτηση στον βαθμολογικό πίνακα.

Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού