Ιτούδης: «Η Euroleague χάνει το… αίσθημα δικαίου»

0

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μιλώντας πριν από την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (14/10, 20:45) τόνισε: «Πιστεύω πως η τωρινή κατάσταση δεν σχετίζεται τόσο με το ίδιο το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίσαμε πολλά εμπόδια. Η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Η Χίμκι δεν έχει πολλούς υγιείς παίκτες, η Ζενίτ δεν πέταξε καν για τα κετός έδρας παιχνίδια της. Δεν ξέρω ακόμα πώς θα κυλήσουν τα πράγματα για εκείνους…

Η Βιλερμπάν είχε πολλά κρούσματα. Εμείς έχουμε τέσσερις θετικούς στον κορωνοϊό και ακόμα περισσότερους στη δεύτερη ομάδα. Μπορώ να αναφέρω κι άλλες ομάδες, που έπαιξαν με την Μπαρτσελόνα και άλλους. Όμως, είμαι απλά ένας προπονητής. Πιστέψτε με, η διοργάνωση χάνει το ανταγωνιστικό προφίλ της και το αίσθημα δικαίου» και συνέχισε λέγοντας:

«Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερο μπορούμε, περιμένοντας τα αποτελέσματα των τεστ. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Θα παλέψουμε με όσους παίκτες είναι υγιείς. Όμως, κανείς, πέραν από εμάς και τους παίκτες, δεν θα πει ποιος είναι σημαντικός για την ομάδα και πόσο σημαντικός είναι».

Image


Coffee House