Ήττα στις λεπτομέρειες η Κύπρος

0

Την ήττα με 16-19 γνώρισε η ομάδα Καλαθόσφαιρας 3Χ3 στον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο τη Σερβία στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων που διεξάγονται στο Οράν. Το τελικό 16-19 αναδεικνύει την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο, αφού η ομάδα της Κύπρου, στάθηκε ανταγωνιστικά από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

«Παλέψαμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ήμασταν συνεχώς κοντά στο σκορ και αν δεν είχαμε τον τραυματισμό του Τρετιάκοφ μέσα στον αγώνα, που ουσιαστικά μας άφησε χωρίς ψηλό, ίσως και να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση που βοήθησαν τον αντίπαλο μας να διατηρεί 2-3 πόντους προβάδισμα αλλά υπό τις περιστάσεις είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση» δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Μάριος Αργυρού.

Η Κύπρος αντιμετωπίζει στη συνέχεια την ακόμη πιο δυνατή ομάδα της Γαλλίας ωστόσο η αισιοδοξία παραμένει: «Θα παλέψουμε και με τους Γάλλους για τη νίκη. Δεν θα τα παρατήσουμε παρά το ότι κληρωθήκαμε σε όμιλο που εξαρχής δεν άφηνε και πολλά περιθώρια» κατέληξε ο κ. Αργυρού

Κύπρος (Μ.Αργυρού) : Χειμώνας (2), Τρετιάκοφ (3), Κωνσταντίνου (9), Παπαδημητρίου (2)

Σερβία : Άντιτς (4), Μομίροφ (2), Στάνκοβιτς (4), Κοβάσεβιτς (9).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ