Καυκής: «Δεν μας αποπροσανατολίζει η πρόκριση»

0

Ο Δούκας πήρε μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο, κόντρα στο Λαύριο, και ο Παναγιώτης Καυκής (15π.) σχολίασε την επιτυχία της ομάδας του.

Νιλώντας στον «ΣΠΟΡ ΦΜ94.6», ο έμπειρος γκαρντ του Δούκα ανέφερε σχετικά με την πρόκριση της ομάδας μας: «Είχαμε ένα έξτρα κίνητρο παίζοντας με ομάδα της Α1. Βέβαια, είμαστε ακόμη σε φάση προετοιμασίας και υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Θέλαμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε φέτος. Βάλαμε τα πρώτα σουτ και πήραμε αυτοπεποίθηση για τον υπόλοιπο αγώνα. Μάλιστα, είχαμε και τρεις τραυματίες, ενώ χτύπησε στο πρώτο δεκάλεπτο και ο Κομποδιέτας. Η ομάδα έχει ενισχυθεί και κοιτάμε το κάτι παραπάνω, σε σχέση με πέρυσι. Θέλουμε τα play offs, αλλά η νίκη δεν μας αποπροσανατολίζει και κοιτάμε την έναρξη του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου».

Για τον ρόλο που παίζει η παρουσία του Σάββα Συμεωνίδη στον πάγκο, ο Καυκής τόνισε: «Έχει παίξει το ρόλο του γιατί ήρθε πέρυσι στην ομάδα και έδωσε τη φιλοσοφία του, ενώ μας έδωσε και αρκετή ψυχολογία. Αλλά, είναι και οι εγκαταστάσεις που παίζουμε. Στο ΔΑΪΣ υπάρχουν εγκαταστάσεις που χάνεσαι. Είναι λες και είσαι σε κολέγιο στην Αμερική. Έχουμε και κόσμο και σιγά σιγά έρχονται και γονείς. Προσπαθούμε όλοι, να έρχεται ο κόσμος για να βλέπει όλα τα αθλήματα. Έχουμε καταφέρει να μαζεύουμε κόσμο από τις γύρω περιοχές και να βλέπουν ωραίο μπάσκετ».