Καινούριος συντάκτης στο Cyprus Basket

0

Με όλες τις εκπλήξεις του 2020 ήρθε ακόμη μία, αλλά αυτή μάλλον είναι θετική. Το Cyprus Basket ανακοινώνει μία νέα προσθήκη στη συντακτική του ομάδα.

Blue Island
 

Πικάντικη, όμως, αναμένεται να είναι αυτή η προσθήκη καθώς πρόκειται για άτομο με μυστική ταυτότητα. Τα άρθρα και οι σχολιασμοί του θα φέρουν την υπογραφή του παρατσουκλιού Ντέρεκ Τριαντάφυλλος, προφανώς γιατί ο Derrick Rose αποτελεί τον αγαπημένο παίκτη του νέου αρθρογράγου.

Η νέα αυτή προσθήκη του Cyprus Basket γίνεται στα πλαίσια της διαδικασίας της πρακτικής του προαναφερθέντος ατόμου, ο οποίος ασχολείται με τη Δημοσιογραφία γενικότερα, αλλά και πιο συγκεκριμένα με τον αθλητισμό και ιδίως με το Μπάσκετ. Το άτομο αυτό έχει ύψος 1.98 μ. ήδη αγωνίζεται ως πεντάρι εδω και 11 χρόνια σε Κυπριακή ομάδα που φημιζεται για το φυτώριο της και επίσης φυσικά σπουδάζει Δημοσιογραφία την οποία επιθυμεί να εξασκήσει στη σελίδα μας.

Ο Τριαντάφυλλος θα ασχοληθεί με αρθρογραφία και σχολιασμό παντώς είδους και μπαίνει δυναμικά στην συντακτική μας ομάδα με μπόλικες, φρέσκες και ενδιαφερουσες ιδέες.

Μας συστήνεται με το όνειρο του που είναι η μεγιστοποίηση της Καλαθόσφαιρας στην Κυπρο. Είναι πάσης γνωστό ότι στη νήσο μας το ενδιαφέρον γύρω από το Ποδόσφαιρο υπερβαίνει κατα πολύ όλα τα άλλα αθλήματα με το αποτέλεσμα δυστυχώς να μένουν πίσω άλλα αθλήματα και να αναπτύσσεται μόνο η μπάλα. Στο Cyprus Basket ένας θεμελιώδης στόχος μας είναι να πλησιάσουμε έστω και να κοντράρουμε την τεράστια απήχηση του Ποδοσφαίρου στον κόσμο της Κύπρου. Γνωρίζουμε ότι το εγχείρημά μας είναι δύσκολο εώς ακατόρθωτο, ωστόσο εδώ είμαστε διατεθειμένοι να το παλέψουμε.

Κλείνοντας, να σας ευχαριστήσουμε για την διαρκή σας αγάπη και εμπιστοσύνη στη σελίδα μας και ας υποδεχτούμε τον Τριαντάφυλλο με προσδοκίες και ενθουσιασμό.

Star Balm