Καλάθης για το μέλλον του στην Εθνική, Πιτίνο, Παναθηναϊκό και οπαδούς! (pics)

0

Ο Νικ Καλάθης απάντησε μέσω twitter για λογαριασμό της ELPA σε φιλάθλους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και στον Ρικ Πιτίνο. 

Ο 30χρονος γκαρντ των «πρασίνων» σε ερώτηση για τον Πεδουλάκη συγκριτικά με άλλους προπονητές είπε ότι «καθένας έχει την δική του φιλοσοφία» και υποστήριξε ότι θα είναι «100%» στην Εθνική ομάδα για το Προολυμπιακό τουρνουά και ότι θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Ρικ Πιτίνο.

Επιπλέον διάλεξε «ασίστ επειδή θα είναι χαρούμενοι οι συμπαίκτες μου» σε σχέση με πόντους και ριμπάουντ ενώ σε ερώτηση για το πόσο τον αγαπούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με κλίμα 99 έως 100, είπε: «150».

Επίσης υπογράμμισε ότι είναι πιθανόν να γίνει triple double στην EuroLeague φέτος, για τον Παπαπέτρου ότι «δουλεύει πολύ σκληρά και θα γίνεται ολοένα και καλύτερος» ενώ δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει μεταξύ EuroLeague και μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες: «Και τα δύο θα ήταν ωραία».

Τέλος αναφέρθηκε και σε αγαπημένους του συμπαίκτες λέγοντας ότι «αγαπώ αυτούς που είναι τώρα στην ομάδα, αλλά ήταν διασκεδαστικό να δίνω alley oop στον Γκιστ».

Πηγή: EuroleagueGreece

Coffee House