Κάλια Παπαδοπούλου στο “Όλα στη φόρα”(1/2): “Βροντερός” ο απόηχος! (Video)

0

«Βροντερός ο απόηχος», δημιουργήθηκε μετά τα όσα αποκάλυψε στη χθεσινή μας εκπομπή, «Όλα στη φόρα», η Κάλια Παπαδοπούλου!

Με αυτονόητη την έννοια, ότι η Κάλια έχει φτιάξει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία, είναι επίσης αυτονόητο ότι τα δικά της λόγια, έχουν και την ανάλογη βαρύτητα… Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι είναι ένα άτομο με πολύ χαμηλό προφίλ και δεν έχει προσπαθησει ούτε στο παρελθόν και βέβαια ούτε στο παρόν να αυτοπροβληθεί.

Εξάλλου «τα έργα και ημέραι» της Κάλιας είναι γνωστά όχι μόνο στη Κύπρο και την Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι μιλάμε και για την πρέσβειρα του Fair Play για το 2020-21! Είπε πολλά η Κάλια Παπαδοπούλου στη χθεσινή μας εκπομπή, αλλά το ενδιαφέρον, επικεντρώθηκε περισσότερο στις σχέσεις της με τους θρύλους της γυναικείας Ευρωπαϊκής καλαθόσφαιρας Εβίνα Μάλτση και Στέλλα Καλτσίδου, ειδικότερα με την Καλτσίδου της οποίας ήταν (εμμέσως πλην σαφώς) και η μπασκετικά «πνευματική» μητέρα αφού ήταν συμπαίκτριες στon Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, όπου ουσιαστικά η (μετέπειτα θρυλική), Καλτσίδου, έκανε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα, έχοντας σας «συμβουλάτορα» την Κάλια μας, την δική μας Κάλια!

Κάτι επίσης που μας είπε η Κάλια στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη μας, επισημαίνω στην πρώτη τόσο μεγάλου χρονικού διαστήματος συνέντευξη στα Κυπριακά ερτζιανά της θρυλικής πρώην παίκτριας και νυν προπονήτριας, είναι το γεγονός του ότι δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το αγαπημένο της άθλημα.

Ακόμα και σήμερα η σπουδαία αυτή αθλήτρια παρακολουθεί σεμινάρια καθώς επίσης και τα Ευρωπαϊκά μπασκετικά πεπραγμένα έτσι ώστε να είναι έτοιμη να μπει στην μπασκετική αρένα (ξανά) με ακόμα περισσότερα εφόδια και γνώσεις.

Η Κάλια αναφέρθηκε επιγραμματικά και με μια σχετική πικρία στο θέμα του πως σταμάτησε η συνεργασία της με την ΚΟΚ, καθώς ήταν η Ομοσπονδιακή προπονήτρια στην Εθνική Γυναικών Κύπρου τα τελευταία 2 χρόνια, ήταν βασικά ο άνθρωπος που «ξαναζωντάνεψε» την νεκρή Εθνική η οποία ήταν στα «αζήτητα» από το 2013 μέχρι που την ανέλαβε η Κάλια.

Ενώ, υπάρχει η δυνατότητα για να ακούσετε ξανά (και ξανά) το τι ακριβώς ανέφερε (παραθέτουμε στο τέλος το σχετικό φιλμάκι), επί συνοπτικού θυμίζουμε τι ανέφερε, πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα:

-«Ενώ ο πρόεδρος της ΚΟΚ, μου έλεγε ότι ήταν ευχαριστημένος από εμένα, σε διάφορα μπασκετικά πηγαδάκια έλεγε ότι είμαι… τελειωμένη. Τον ρώτησα αν είχε κάποιο πρόβλημα με την συνεργασία μας ή με εμένα σαν προπονήτρια και μου απάντησε, ότι όλα είναι καλά! Μου έλεγαν, πολλάκις, ότι θα συνέχιζα ως προπονήτρια και ενώ εγώ, είχα ετοιμάσει και την έκθεση μου για την Εθνική (καλοκαίρι 2019), μετά ήταν άφαντοι, αφού τους έψαχνα επί ενάμισι μήνα, αλλά δεν εύρισκα κανέναν.

Όταν επιτέλους συναντηθήκαμε, συμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσω αλλά την επόμενη μέρα (λιγότερο από 24 ώρες μετά), ειδοποιήθηκα ότι είμαι εκτός πλάνων και μάλιστα, αν θα συμφωνούσα να εκδοθεί ανακοίνωση και σε αυτήν να αναφερθεί ότι φεύγω από την Εθνική, με δική μου συναίνεση. Με ενόχλησε ο τρόπος που έγινε όλο αυτό»!

Σε κάθε περίπτωση οι δύο και πλέον ώρες με την Κάλια Παπαδοπούλου ήταν πολύ λίγες (τελικά) αφού είναι ένας ζωντανός θρύλος και τα 20 και πλέον χρόνια της στα Ευρωπαϊκά μπασκετικά δρώμενα δεν μπορούν με την καμία να καλυφτούν σε ένα 2ωρο… Ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία και στο μέλλον να την απολαύουμε σε ακόμα μια συνέντευξη που θα οργανώσουμε, αυτή την φορά ακόμα πιο διαδραστική…

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Κάλιας Παπαδοπούλου:

https://www.facebook.com/cyprusbasket/videos/242040773574945/