Καμία ψήφο σε Λεμπρόν Τζέιμς!

0

Μπορεί η αξία του Λεμπρόν Τζέιμς να είναι αδιαπραγμάτευτη και η υστεροφημία του να λάμπει όσο ποτέ, όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος και τα πρώτα σημάδια εμφανίζονται και σε συνδυασμό με τους πρόσφατους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση ανάμεσα σε σκάουτερς και παράγοντες της Λίγκας, προς έκπληξη πολλών δεν έλαβε καμία ψήφο για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του NBA.

Ο χρόνος περνάει και δεν επιστρέφει πίσω, ακόμα και αν ονομάζεσαι Λεμπρόν Τζέιμς δε μπορείς να εξαιρεθείς από τον απαράβατο κανόνα. Βέβαια, μπορείς να επιβραδύνεις την κατάσταση και με την επιμελή φροντίδα και της άριστης φυσικής κατάστασης που βρίσκεται ο «Βασιλιάς»… κατόρθωσε να μείνει στην κορυφή παραπάνω από όσο είχαν προβλέψει οι αναλυτές.

Ακόμα, όμως και ο ζωντανός θρύλος του αθλήματος Λεμπρόν περπατάει σιγά-σιγά προς το τελευταίο στάδιο της απίθανης καριέρας του και καλείται να αντιμετωπίσει… «λυκόπουλα»!

Στη διάρκεια της πορείας του έχει δείξει ότι ανταπεξέρχεται στην κριτική και δίνει πληρωμένες απαντήσεις στους επικριτές του. Στην προκειμένη περίπτωση η δημοσκόπηση πραγματεύεται το τέλος της εποχής του τετράκις φορές πρωταθλητή και την αυγή μίας νέας.

Ο Λεμπρόν θέλησε να δώσει την δική του γνώμη σχετικά με την δημοσκόπηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με δόση καυστικότητας. Απευθυνόμενος στον εαυτό του έγραψε «Τελειωμένος»!

sdna.gr