Κάζινς: «Κακή ταινία με… όμορφο τέλος η σεζόν!»

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς σε συνέντευξή του δήλωσε ότι μπορεί να είναι τώρα τραυματίας, αλλά πιστεύει ότι θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση πριν από το τέλος των πλέι οφ.

Ο σέντερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN και μίλησε για τον τραυματισμό του, το πότε πιστεύει ότι θα γυρίσει, για το timing που ήρθε αυτή η ατυχία αλλά και για το πως νιώθει που δεν μπορεί να βοηθήσει τους πρωταθλητές αυτήν τη στιγμή.

«Δεν στοχεύω στο να κάθομαι όλη τη σεζόν. Δεν ξέρω κατά πόσον μπορώ να το κάνω αυτό, αλλά δεν στοχεύω σε αυτό. Είναι σίγουρα ένα είδος κακής ταινίας. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα έχει πολύ ωραίο τελείωμα. Απλά περιμένετε».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ήμουν αισιόδοξος από την στιγμή που μου είπαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού μου. Μιλώντας με τους γιατρούς κατάλαβα περισσότερα για τον τραυματισμό καλύτερα. Άρχισα να αναλύω τα πράγματα στο μυαλό μου. Θα το πάω μέρα με τη μέρα και θα δουλέψω πάρα πολύ, όπως κάθε φορά».

Ακόμη, μίλησε και για την χρονική στιγμή που ήρθε ο τραυματισμός του: «Προφανώς, ήμουν ανακουφισμένος που δεν ήταν κάτι καταστροφικό, όπως έχω αντιμετωπίσει τραυματισμούς στο παρελθόν. Είναι άθλιο να είσαι τραυματίας. Η χρονική στιγμή που έγινε αυτό, πραγματικά με τσάκισε. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν είμαι ο πρώτος και δεν θα είμαι ο τελευταίος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν αγωνίζεται τώρα: «Είναι δύσκολο. Εύχομαι να ήμουν έξω μαζί με τους υπόλοιπους και να τους βοηθούσα. Αλλά τα πράγματα γίνονται για κάποιον λόγο. Δεν διερωτώμαι ποιός μπορεί να είναι αυτός. Έχω κάτι, το οποίο με κρατά ψύχραιμο και σε εγρήγορση».