ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου: Challenge accepted… απέναντι στην ΕΘΑ BIG TEAM

0

Δείτε τι ανέβασε στη σελίδα της στο facebook η ομάδα του ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου για την αναμέτρηση με την ΕΘΑ BIG TEAM.

Αναλυτικά το post:

Προχθές βράδυ (5/6) η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει για 3η φορά στο φετινό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα την ομάδα της ΕΘΑ BIG TEAM για τους αγώνες κατάταξης των θέσεων 5-7. Λίγο το ότι το προηγούμενο ματς ήταν ντέρμπι (40-38 κέρδισε η ομάδα μας), λίγο οι πολλές απουσίες (Κουντούρης, Μπάλλας, Καραλάγας και οι μόνιμοι πλέον απόντες Μυλωνάς, Καρατσουϊράκης και Τσούνης) με τις οποίες παραταχθήκαμε, έκανε το ματς να φαίνεται πρόκληση.

Εντούτοις η ομάδα μας μπήκε από το πρώτο λεπτό σοβαρή και με πρόθεση να τρέξει το ματς, αλλά και να βρει εύκολα και καλά σουτ από την περιφέρεια, κατάφερε να κρατήσει ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο 13-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίσαμε να παίζουμε στον ίδιο ρυθμό και με ένα επιμέρους 11-17 κλείσαμε το ημίχρονο με 24-32 βάζοντας το νερό στο αυλάκι.
Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως η ομάδα μας πάτησε το γκάζι, συνέχισε να είναι σοβαρή και να βρίσκει λύσεις από την περιφέρεια με τους Τσουρουνάκη, Βαρζακάκο και τον παίχτη προπονητή Nemanja Bjedov να μην λαθεύουν από τα 6,75. Με το σκορ στην λήξη του τρίτου δεκαλέπτου να είναι πλέον 32-52 και την διαφορά στους 20 πόντους, η τέταρτη περίοδος ήταν πλέον διαδικαστική.
Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα δεν χαλάρωσε και κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα της με το τελικό 40-66 να είναι ο καθρέφτης του ματς. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το γεγονός ότι σκόραραν και οι 8 παίχτες που είχαμε στη διάθεσή μας, και μάλιστα τους πρώτους του πόντους με την ομάδα, πέτυχε η τελευταία χρονικά προσθήκη μας, ο Πρόδρομος Χρυσάνθου. Επίσης ισως για πρώτο ματς είχαμε εξαιρετική λειτουργία από τα γκαρτ μας στον τομέα των ασίστ, με τους Σολωμονίδη, Γρηγορίου και Bjedov να δίνουν σίγουρα πάνω από 10 ασίστ συνολικά.
Πρώτος σκόρερ του ματς, ο Γιώργος Τσουρουνάκης με 19 πόντους (3 τρίποντα) ενώ ακολούθησαν οι Δημήτρης Γιάννη και Δημήτρης Στυλιανού με 10 έκαστος.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας μας, η διαδικαστικού χαρακτήρα 3η αναμέτρηση με την ομάδα των Απόφοιτων Κύκκου Β, την οποία κερδίσαμε σχετικά εύκολα τις 2 προηγούμενες φορές. Η ημέρα και ώρα του επόμενου αγώνα θα γίνει γνωστή σε μεταγενέστερο άρθρο.

Μείνετε συντονισμένοι…