«Ο Κεραυνός είναι η τελευταία ομάδα που χρειάστηκε τη διαιτησία»

0

Ανακοίνωση-απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, εξέδωσε ο Κεραυνός, η οποία συνοδεύεται και με βίντεο φάσεων από το μεταξύ τους παιχνίδι.

(Εδώ η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ)

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη μας έκπληξη έχουμε διαβάσει την ανακοίνωση της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βρει κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις από τον χθεσινό αγώνα, τότε ο Κεραυνός μπορεί να παραθέσει 22 τέτοιες περιπτώσεις!

Για τους λάτρεις της στατιστικής να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας είχε το προβάδισμα για 31’ από τα 40 λεπτά στον αγώνα. Από την στιγμή που προηγήθηκε στο σκορ δεν κοίταξε ξανά πίσω, με τη διαφορά να φθάνει στους 15 πόντους και η νίκη μας ήταν ξεκάθαρη όπως άλλωστε είχε γίνει στους 25 αγώνες των τελευταίων 30 μεταξύ μας αναμετρήσεων.

Κύριοι, ο Κεραυνός είναι η τελευταία ομάδα που χρειάστηκε τη διαιτησία για να κερδίσει οποιονδήποτε αγώνα. Ας καταλάβουν ορισμένοι ότι δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο της Κυπριακής διαιτησίας και θα πρέπει οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τα τελευταία χρόνια είμαστε πρωτοστάτες στην απαίτηση ξένων διαιτητών, ιδιαίτερα στους αγώνες των “Play-off”, όπως άλλωστε γινόταν και στο παρελθόν.

Ας ελπίσουμε ότι τώρα που θα το ζητήσει και ο ΑΠΟΕΛ να πειστεί η Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.

Ολοκληρώνοντας απλά παραθέτουμε τρεις (3) κραυγαλέες φάσεις από τον αγώνα που έμειναν ατιμώρητες:
1. Αντιαθλητική κουτουλιά Γιανναρά στο πρόσωπο του Τίγκα με αποτέλεσμα να του σπάσει ένα δόντι!. Κανένα φάουλ δεν σφυρίχτηκε.
2. Λαβή Κοιλάρα στον Μόρισον που βρισκόταν στο έδαφος. Υπόδειξη απλού φάουλ.
3. Φάουλ Γιανναρά στον Μόρισον και στη συνέχεια 3 διαδοχικά κτυπήματα. Απλό φάουλ.
Τα σχόλια δικά σας».