Κεραυνός: Αν… λιγοστέψει τα δικά του «κενά διαστήματα» θα έχει αυξημένες ελπίδες!

0

Σε γενικές γραμμές, ο Κεραυνός παρουσίασε δυο πρόσωπα στον ψεσινό πρώτο αγώνα με τη Bakken Bears, για την πρώτη προκριματική φάση των ομίλων στο Bsketball Champions League.

Το -20 του πρώτου μισού, έγινε -5, λίγο πριν από τον ήχο της κόρνας και εν τέλει, οι Δανοί θα περιμένουν τους ερυθροκίτρινους, στο μεθαυριανό επαναληπτικό, που θα γίνει στο Άαρχους, με την παρακαταθήκη του +9 (95-86, θυμίζουμε το σκορ).

Έχει ελπίδες ο Κεραυνός, να φθάσει στο +10 και στο ταξίδι της επιστροφής να, φέρει και την πρόκριση;

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό ερώτημα που απασχολεί τους ερυθροκίτρινους, τον προπονητή και τους παίκτες του…

Πάντως, εμείς είδαμε έναν αντίπαλο που ναι μεν, επιβεβαίωσε τη δυναμική του, αλλά και που να του ταιριάζει το γρήγορο τέμπο.

Από την άλλη, ο Κεραυνός έδειξε αρκετά αμυντικά κενά στο πρώτο μισό και κακά τα ψέματα, εκεί ήταν που έγινε… όλη η ζημιά!

Πιστεύουμε λοιπόν, ότι εφόσον ο Κεραυνός παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος στην άμυνα, στο ρυθμό, αλλά και στις «μάχες των αιθέρων», δεν βλέπουμε το λόγο, γιατί να μην έχει ελπίδες!

Είναι φυσικά αυτονόητο ότι ο Λειβαδιώτης, θα τα ζητήσει όλα αυτά από τους παίκτες του, αλλά και λιγότερα «κενά διαστήματα», γιατί χωρίς υπερβολή, το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μισού, στο ψεσινό παιχνίδι, ήταν από αυτά τα κενά αποτελούμενο, παρά τα μεστά!

Κάτι που άλλαξε στην επανάληψη, αλλά που πρέπει να κρατήσει σε όλο το παιχνίδι που θα γίνει στη Δανία…