Κεραυνός, ΑΠΟΕΛ και απολογισμός 2ης μέρας στο FIBA Europe cup

0

Δυο ήττες, ήταν ο απολογισμός των δυο εκπροσώπων μας, όσον αφορά τον απόηχο της 2ης αγωνιστικής, στη φάση των ομίλων για το FIBA Europe cup

Ο Κεραυνός έχασε στο Ισραήλ, από την Ιρόνι, τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ, δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βένσπιλς, που αντιμετώπισε στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία»…

Έτσι, μετά από αυτά τα αποτελέσματα, ενώ ο Κεραυνός παρά την ήττα στο Ισραήλ, εν τούτοις διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, για το ΑΠΟΕΛ, οι ελπίδες, δεν είναι στον ίδιο βαθμό, σαν αυτές των ερυθροκίτρινων.

Ο Κεραυνός, είναι στο 1-1, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι είναι στο 0-2 και για τους δυο, απομένουν τέσσερα παιχνίδια, για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Αμφότεροι μετέχοντας σε πανομοιότυπους ομίλους  (βλ. σύστημα διεξαγωγής) οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, μέσα σε έναν κύκλο έξι αγώνων και με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τις δυο πρώτες θέσεις, που ισοδυναμούν με πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από τη στιγμή λοιπόν που απομένουν τέσσερεις ακόμα αγωνιστικές, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να εξαχθούν τα οποιαδήποτε συμπεράσματα, εκτός του συνοπτικού.

Δηλαδή, ότι το 1-1 για τον Κεραυνό, είναι (φυσικά) καλύτερο από το 0-2 για τον ΑΠΟΕΛ…

Coffee House