ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Πρόστιμο για… άσκοπη μετακίνηση

0

Οφείλω να είμαι αντικειμενικός, ίσως και καυστικός όμως η χθεσινή εμφάνιση του Κεραυνού ήταν αποκαρδιωτική.

 

Του Ανδρέα Κόκκινου

Είτε με την εικόνα, είτε με τη γλώσσα των αριθμών η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη έλαμψε… δια της απουσίας της από το Κίτιον με την ΑΕΚ να φτάνει στο 2-0 ευκολότερα απ’ότι και η ίδια θα ανέμενε.

Σε ματς με χαρακτήρα do or die ο Κεραυνός σημείωσε 53(!) πόντους, περίμενε 9(!) αγωνιστικά λεπτά να βρει σκορ εντός πεδιάς και ξεκίνησε με 0/12 δίποντα.

Η ομάδα που όφειλε πάση θυσία να πάρει τη νίκη έμοιαζε άδεια τόσο από ενέργεια όσο και από ιδέες και δε διεκδίκησε επί της ουσίας ποτέ το 1-1. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση αφού αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ επί του Κεραυνού ενώ ήταν και η 3η φορά στη σεζόν που οι Λαρνακείς κρατούν τους Στροβολιώτες κάτω από τους 65 πόντους (65,59,53).

Στην επίθεση πλην του Ροζέλ -που ήταν κακός- δεν υπάρχει καλαθοσφαιριστής να δημιουργήσει για τον εαυτό του καταστάσεις στο one-on-one με αποτέλεσμα (πέραν του βάρους που επωμίζεται ο Ουίλιαμσον) να εξαρτάται εκνευριστικά από το περιφερειακό σουτ.

Προσωπική μου άποψη είναι πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’αυτό έχει και το τεχνικό τημ της Πετρολίνα ΑΕΚ και ιδιαίτερα ο Στέλιος Γρηγορίου.