ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το μυαλό στη Νίμπουρκ με στάσεις ΑΕΛ και… Παλατάκι

0

Μπορεί στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής να παίζει όσο χρειάζεται -για να μην πούμε κάποιες φορές και λιγότερο- με το μυαλό να βρίσκεται κυρίως στην Ευρώπη και τους αγώνες του Basketball Champions League όμως το εμπόδιο μοιάζει να… ψηλώνει.

Η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη ετοιμάζεται σίγουρα για τον αγώνα με την Τσεχική Νίμπουρκ όμως για να αφοσιωθεί σε αυτό πρέπει πρώτα να περάσει το εντός έδρας εμπόδιο της ΑΕΛ και εν συνεχεία από το Παραλίμνι. Δυσκολεύτηκε περισσότερο του αναμενομένου απέναντι σε ΕΘΑ και ΑΠΟΠ και η τρίτη μέτρια εμφάνιση στο εγχώριο πρωτάθλημα μπορεί να αποβεί και φαρμακερή αφού με τα όσα έχουμε δει ιδιαίτερα από την ομάδα του Μιχάλη Κακιούζη αποτελεί κάτι περισσότερο από υπολογίσιμο μέγεθος.

Η δε ΑΕΛ μπορεί να μην έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα όμως παίζει με πλήρη άγνοια κινδύνου και κατεβαίνει στο «Κώστας Παπαέλληνας» χωρίς να έχει κάτι να χάσει. Θα πρέπει λοιπόν οι ερυθροκίτρινοι να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα μειώνοντας και τα νεκρά διαστήματά τους ούτως ώστε να φτάσουν στο 3ο σπουδαίο ευρωπαϊκό ραντεβού χωρίς βαθμολογικές απώλειες.