Κεραυνός: Το BCL ενημέρωσε για την αλλαγή διεξαγωγής της προκριματικής φάσης

0

Το BCL προσανατολίζεται στη σκέψη αλλαγής του συστήματος διεξαγωγής της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης λόγω της διασποράς του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη.

Λόγω της κρίσης του κορονοϊού, το BCL αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης και προσανατολίζεται στη διεξαγωγή τεσσάρων τουρνουά (σε ισάριθμα μέρη) κάτι που ενδιαφέρει βέβαια άμεσα τον Κεραυνό.

Για την ακρίβεια, οι επιτελείς της διοργανώτριας αρχής εμφανίζονται προβληματισμένοι με τη διασπορά του ιού, απολύτως λογικά λαμβάνουν υπόψη και το υγειονομικό πρωτόκολλο που υποχρεούνται να εφαρμόσουν οι ομάδες ανά χώρα (σ. σ. γεγονός το οποίο θα προκαλέσει δυσλειτουργία στο πλάνο προετοιμασίας τους) και υπό αυτές τις συνθήκες αποφάσισαν τη διεξαγωγή τεσσάρων τουρνουά, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται να ανακοινωθούν και τα μέρη στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Οι λεπτομέρειες με την πόλη που θα το διοργανώσει, θα γίνουν γνωστές μέχρι την Παρασκευή.

Στην πραγματικότητα, το τουρνουά θα έχει τη μορφή final four, αφού ο Κεραυνός θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ ματς τον Ηρακλή, η Ντνίπρο την Γκρόνιγκεν και οι νικητές θα αναμετρηθούν για το εισιτήριο που θα δώσει μία θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.