Κεραυνός Vs AEK (Κ. Παπαέλληνας – 19:00): Θα είναι ΤΟ ντέρμπι ή το ντέρμπι, ή θα έχει φαβορί;

0

Κεραυνός και ΑΕΚ, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι των τελευταίων χρόνων στα καλαθοσφαιρικά μας πράγματα, αλλά η αποχώρηση του Ανδρέα Λευκαρίτη από την ομάδα της Λάρνακας, επέφερε και τη μείωση του βαλαντίου, αλλά και μαζί, αυτήν της δυναμικής που ενέπνεε η ομάδα της Λάρνακας.

Ως τώρα όμως, έχει σημειώσει δυο νίκες στα ισάριθμα μέχρι τώρα παιχνίδια της και επομένως, είναι με θετική ψυχολογία που μεταβαίνει σήμερα στην έδρα των ερυθροκίτρινων!

Όσον αφορά τους τελευταίους, ως τώρα επιβεβαιώνουν τη δυναμική τους (που παραμένει σταθερή σε σχέση με τα τελευταία χρόνια), τη στιγμή που μετράνε τρεις νίκες, στα ισάριθμα μέχρι στιγμής παιχνίδια τους.

Από εκεί και πέρα, ο Κεραυνός θα έχει την έδρα με το μέρος του και θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευθεί και να συμπληρώσει… καρέ νικών στο φετινό του ξεκίνημα!

Θα μπορέσει η ΑΕΚ να βάλει… στοπ σε αυτό το σερί των αντιπάλων της;

Θα γίνει το παιχνίδι ντέρμπι, όπως το πολύ πρόσφατο παρελθόν; Ή μήπως οι γηπεδούχοι θα αποδείξουν ότι υπερέχουν των αντιπάλων τους, στη φετινή χρονιά;

Αυτό και μόνο το στοιχείο, αρκεί για να προσδώσει αρκετό ενδιαφέρον, εν όψει της αναμέτρησης που θα γίνει στην ερυθροκίτρινη έδρα!