Κέρδισε ο Ολυμπιακός κι ο Βεζένκοβ

0

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γράφει στο CyprusBasket για την παραμονή του Σάσα Βεζένκοβ στους «ερυθρόλευκους».

Ο Σάσα Βεζένκοβ θα συνεχίσει για τουλάχιστον μία διετία ακόμη στον Ολυμπιακό με αμφότερες τις πλευρές να βγαίνουν κερδισμένες.

Ο Ολυμπιακός κράτησε έναν παίκτη που μπορεί αν ανοίγει το γήπεδο χάρη στην ευστοχία του πίσω από την γραμμή των 6.75. Ουσιαστικά ο μεγαλωμένος στην Κύπρο φόργουορντ είναι ο μοναδικός αξιόπιστος ψηλός της ομάδας σε ό,τι αφορά το σουτ από μακρινή απόσταση.

Πρίντεζης, Ζαν Σαρλ, Μάρτιν κι Έλις δεν σουτάρουν με συνέπεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» επίσης διατήρησαν στο ρόστερ τους έναν υπέροχο χαρακτήρα, που δεν παραπονιέται, που γνωρίζει τα αποδυτήρια και έχει αγαπήσει την ομάδα.

Αυτά τα στοιχεία είναι εξίσου σημαντικά με όσα θα δώσει ο Βεζένκοβ μέσα στο παρκέ.

Ο Σάσα γνωρίζει τι εστί Ολυμπιακός, και χωρίς σκέψη αποτελεί πηγή ενέργειας στα αποδυτήρια.

Πάμε και σε όσα κερδίζει ο Βεζένκοβ…

Θα παίξει για έναν προπονητή ο οποίος αποδεδειγμένα τον εμπιστεύεται πάρα πολύ. Και στην Μπαρτσελόνα και το μικρό διάστημα συνεργασίας στον Ολυμπιακό.

Πέρυσι χαρακτηριστικά επί Κεμζούρα έπαιζε 11.5 λεπτά έχοντας 4.9 πόντους. Με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο έπαιζε 16.9 λεπτά και σκόραρε 10.4 πόντους!

Επίσης ο χρόνος συμμετοχής είναι στο χέρι του. Δεν υπάρχει ο σούπερ σταρ που θα μένει στο παρκέ ακόμη και στην κακή του βραδιά για να του κλέβει χρόνο συμμετοχής.

Ο άλλοτε παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι σε μία ηλικία που θέλει ηρεμία και ένα καλό περιβάλλον.

Οι πολλές αλλαγές δεν βοηθούν πάρα πολύ έναν παίκτη που ψάχνει να κάνει μία καλή διετία – τριετία συνεχόμενη ώστε να αλλάξει επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός του παρέχει σίγουρα όλα τα παραπάνω.

Star Balm