Κέρδος ο Κόσμος, ο Γουίλις και ο Τίγκας

0

Η εμφάνιση της Εθνικής Κύπρου κόντρα στην Βοσνία, στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025 δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά, αφού η κλεψύδρα έχει αρκετό άμμο μέσα και υπάρχει αρκετός χρόνος για να δουλευτεί το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Ομοσπονδιακός προπονητής μας, Χριστόφορος Λειβαδιώτης.

Από το χθεσινό παιχνίδι θα κρατήσουμε σίγουρα την παρουσία του κόσμου και τις εξαιρετικές εμφανίσεις των Ντάραλ Γουίλις και Φίλιππου Τίγκα, με τον πρώτο να έχει 22 πόντους και 13 ριμπάουντ (πρώτος ριμπάουντερ στην βραδιά της πρώτης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ!) και τον δεύτερο 19 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Πέρα όμως των στατιστικών, αυτό που έδειξαν οι παίκτες μας στον αγωνιστικό χώρο και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν η θέληση να παίξουν απέναντι σε παίκτες τέτοιου επιπέδου.

Όσον αφορά τον κόσμο, αυτός ήταν εξαιρετικός, δεδομένων και των αναλογιών, δηλαδή από την στιγμή που άνοιξε η διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, παρέμεινε στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αυτός ο κόσμος πρέπει να βρεθεί τρόπος να μείνει κοντά στην Εθνική και το μπάσκετ γενικότερα. Η χθεσινή βραδιά πάντως έστειλε ποικίλα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση…

Coffee House