Κι όσο θα αφοσιώνονται αυτοί στον Γιάννη, την ζημιά θα τους την κάνει ο Μίντλετον

0

Είναι γεγονός ότι κάθε ομάδα που έρχεται αντιμέτωπη με τους Bucks του Γιάννη προσαρμόζει και εστιάζει την άμυνα της στον back-to-back MVP. Μα να που ακόμη κι ο συνήθης ύποπτος βρίσκει κι ο αυτός εμπόδια. Ποιος θα αναλάβει τότε να καθαρίσει και να φέρει αποτελέσματα; Ο Κρις Μιντλετον. Το ξερώ και εγώ, και εσύ, και όλοι μας λίγο ή πολύ. Κύριες και κύριοι, αναφερόμαστε σε ένα συμμετέχοντα all-star 2 φορές, τον sidekick του Batman Γιάννη, τον Robin.

Και δεν το λέμε επειδή έτσι μας έπιασε τώρα. Ο Μιντλετον έχει δουλέψει, κι αν πιστεύεις ότι εξαφανίζεται στα Playoffs μάλλον δέν πρόσεξες καλά τις εμφανίσεις του. Συγκεκριμένα στου Ημιτελικούς Περιφέρειας το 2019 ενάντια στους Σέλτικς (πάλι), έκανε πάρτυ και έδωσε μαθήματα σε νεαρότερους από αυτόν επίσης περιφερειακούς παίχτες-ταλέντα που είναι ο Τέϋτουμ κι ο Μπράουν.

Ο Μίντλετον έχει πλέον ωριμάσει. Πολυ! Δύο τριαντάρερς (σχεδόν) σε ισάριθμα παιχνίδια εναντίον των Σέλτικς και των Γουόριορς. Ναι, καλά διαβασατε. Ο Κρις Μίντλετον αγρίεψε και ήρθε  να καταστρέψει ότι βρει κοντά του. Έχει, σαφέστατα, αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει και αυτός ομάδα στην πλάτη του σαν τον Γιάννη και όσο περνάει ο καιρός άλλο τόσο περισσότερο πείθει ότι μπορεί να καθιερωθεί ως η δεύτερη δύναμη μιας ομάδας με αξιώσεις για Πρωτάθλημα. Το μόνο που μένει είναι να το δούμε και βαθιά-βαθιά μέσα στ Playoffs εκεί που η μπάλα βράζει και ζυγίζει διακόσια κιλά.

Ο Κρις Μίντλετον δεν απαιτεί απλά τον σεβασμό και την εκτίμηση μας. Την έχει κερδίσει  εδώ καιρό. Δυστυχώς όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Και ακομή χειρότερα είναι το ότι υπάρχουν πολλοί που δεν τον θέλουν και δεν τον μετρού σωστά. Λές και τυχαία επιλέχθηκε 2 χρονιές στο All-Star. Κύριοι ένας πολύ σημαντικός λόγος που έχει αναδειχθεί ο Γιάννης τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια είναι γιατί ο καλύτερος συμπαίκτης του ξέρει απο ορθό spacing και πού να πάει να σταθεί κάθε φορά για να αποτελέσει απειλή. Ξέρει πως να αδειάζει το διάδρομο για μπάσιμο απο τον Γιάννη και που να βρίσκεται την στιγμή που θα τον δει ο Γιάννης για να του βγάλει πάσα στη περιφέρεια.

Σε τι άλλο να αναφερθω; Ας πω για το γεγονός ότι ανήκει σε αυτό το πολύ ξεχωριστό γκρουπάκι για λίγους με φανταστική ευστοχία. Αυτό το 50-40-90 γκρουπ που ρίχνει βροχή τα καλάθια το ένα μετά το άλλο.

Η υποτίμηση του Κρις Μίντλετον έχει πλέον κουράσει απίστευτα! Ας γίνουμε, επιτέλος, θετικοί, να του ευχηθούμε τα καλύτερα και ας μοιράσουμε τον θαυμασμό μας άνετα και άφοβα