Κοχ: «Απίστευτη νίκη»

1

Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε στο Balla.com.cy για την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΛ επί του Κεραυνού.

Ο Μίκαελ Κοχ στάθηκε στην επιλογή να προστατέψει τη ρακέτα του, στο μεγάλο σουτ στο τέλος, αλλά και στο γεγονός ότι το χαμηλό σκορ ήταν το κλειδί της επιτυχίας.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Ξέραμε πως ο Κεραυνός ήταν μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά με τους ψηλούς του, έτσι προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τη ρακέτα μας και να τους επιτρέψουμε να βγουν στα σουτ από τη περιφέρεια. Ευτυχώς για εμάς, ήταν άστοχοι. Και όπως με την Ομόνοια, όταν το παιχνίδι κρεμόταν από μια κλωστή, κάναμε καλές επιθέσεις και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Ήταν ένα μεγάλο σουτ στο τέλος και νομίζω πως για την ΑΕΛ, πήραμε μια απίστευτη νίκη τώρα με την επιστροφή στην Α’ κατηγορία».

Για το κλειδί της νίκης: «Η ομάδα μας δεν έχει πολλούς Κύπριους παίκτες που να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος μιας τέτοιας αναμέτρησης, έτσι σήμερα προσπαθήσαμε να ρίξουμε τον ρυθμό και να κουράσουμε τους αντίπαλους παίζοντας πιο αργό μπάσκετ. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά. Νομίζω πως αν μείνει ένα παιχνίδι κάτω από τους 70 πόντους, με όποιον αντίπαλο και αν παίζεις, έχεις πάντα την πιθανότητα να κερδίσεις».