KOK/Οι 12 της Εθνικής γυναικών όπως γράψαμε πριν από μέρες

0

Πάρα πολύ κοντά στη πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA βρίσκεται η Εθνική Κύπρου, η οποία πραγματοποίησε προετοιμασία τις τελευταίες επτά εβδομάδες.

Την Παρασκευή (16/07) ανακοινώθηκε η δωδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λευκωσία από τις 20 μέχρι τις 25 Ιουλίου 2021.

 

Το ρόστερ της Εθνικής Γυναικών θα αποτελείται από τις καλαθοσφαιρίστριες:

1. Ανδριάνα Κασάπη (ΑΜΕΡΙΚΗ)

2. Άνθια Παπαδούρη (ΑΕΛ)

3. Δέσποινα Παπαϊωάννου (Phoenix MJ Basket Plus)

4. Έλενα Πηλακούτα (ΑΜΕΡΙΚΗ)

5. Ελένη Οικονομίδου (ΑΕΛ)

6. Μαρίσσα Πάγκαλος (ΑΝΟΡΘΩΣΗ)

7. Πέτρα Όρλοβιτς (ΑΕΛ)

8. Ρεβέκκα Χριστοδούλου (ΕΝΑΔ)

9. Σταύρια Κόνιαλη (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

10. Στέφανη Γεωργίου (ΑΜΕΡΙΚΗ)

11. Τιάνα Ράτσα (ΑΝΟΡΘΩΣΗ)

12. Χριστιάνα Μενέλαου (ΑΝΟΡΘΩΣΗ)

 

Το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Γυναικών αποτελείται από τους:

Προπονητής: Μάρκος Ασωνίτης

Βοηθός προπονητής: Αλέξης Λεκισβίλη

Β’ Βοηθός Προπονητής / Team Manager: Γιώργος Ιεροδιακόνου

Γυμναστής: Σάββας Γεωργίου

Φυσιοθεραπευτής: Σεραφείμ Κυριακίδης, Παντελής Ηροδότου

Φροντιστές: Λεωνίδας Γιαννακού, Κυριάκος Ελευθερίου

 

Πρόγραμμα αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

16:00 Ιρλανδία – Ανδόρα

19:00 Κύπρος – Κόσοβο*

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021:

16:00 Ανδόρα – Μάλτα

19:00 Κόσοβο* – Λουξεμβούργο

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

16:00 Μάλτα – Ιρλανδία

19:00 Λουξεμβούργο – Κύπρος

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

14:00 Αγώνας κατάταξης θέσεων 5-6

17:00 Ημιτελικός Α

20:00 Ημιτελικός Β

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

17:00 Αγώνας κατάταξης θέσεων 3-4

20:00 Τελικός διοργάνωσης

 

Πληροφορίες για τα εισιτήρια:

Για τους αγώνες υπάρχουν λίγα διαθέσιμα εισιτήρια τα οποία προπωλούνται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα Tickethour.com.cy και από τα ACS Couriers Παγκύπρια. Πατήστε εδώ για να βρείτε την ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων.

Για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα εκδοθούν μόνο κανονικά εισιτήρια αγώνα τα οποία θα κοστίζουν €10 για κάθε αγώνα. Τονίζεται πως λόγω των μέτρων προστασίας κατά του covid-19 και με βάση το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας ημερομηνίας 8.7.2021,  η ΚΟΚ θα προχωρήσει σε έκδοση 150 εισιτηρίων για κάθε αγώνα
Τα εισιτήρια θα πωλούνται αποκλειστικά και μόνο διαδικτυακά από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy όπως και από όλα τα ACS Couriers παγκύπρια, ενώ δεν θα υπάρξει πώληση εισιτηρίων στα ταμεία στο γήπεδο κατά την ημέρα των αγώνων.
Ποιοι έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στις εξέδρες του σταδίου:
Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την πρώτη δόση, ή αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες.
Άτομα ηλικίας μεταξύ 12-15 ετών μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο μόνο με αρνητικό τεστ (rapid ή pcr) 72 ωρών (safe pass).
Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν χωρίς τεστ, συστήνετε όμως έντονα όπως υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν τον αγώνα.
Πέραν των πιο πάνω, μαζί με το εισιτήριο εισόδου του αγώνα θα είναι απαραίτητη είναι και η υπόδειξη κάρτας φιλάθλου. Σημειώνεται ότι κανένας δεν θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο ή πρόσκληση ανεξαρτήτου ηλικίας ή χωρίς τα απαραίτητα που προνοούνται πιο πάνω.

 

Δώρο ξυριστικές μηχανές Gillette με κάθε εισιτήριο

Όσοι αποκτήσουν εισιτήριο αγώνα στις τέσσερις αναμετρήσεις της Εθνικής Κύπρου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA, θα λάβουν για κάθε εισιτήριο μία Gillette Venus ξυριστική μηχανή αξίας €8.80. Η παραλαβή θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες του σταδίου.

Προϊόντα Εθνικής Κύπρου

Μπορείτε να βρείτε προϊόντα για την Εθνική Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA στον σύνδεσμο: www.cbf-shop.com.

Visit Cyprus
Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου είναι πάντοτε διαχρονικός υποστηρικτής της Κυπριακής καλαθόσφαιρας! Χωρίς την υποστήριξη από το Υπουργείο Τουρισμού, αθλητικές διοργανώσεις σαν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA, δεν θα ήταν δυνατό όπως πραγματοποιούνταν στην Κύπρο.
*(As per res. 1244 (1999) UN SC)
Coffee House