Κόλαφος για Μπερτομέου: Επιστολή-πρόταση μομφής 7 ομάδων!

0

* Όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κάθονται στο ίδιο τραπέζι με κοινές ιδέες και ακολουθούν το κοινό συμφέρον, δύο τινά μπορούν να συμβούν φίλοι μου. Ή, να βγάλει ο ήλιος κέρατα ή να πέσει ο Μπερτομέου. Κι επειδή το πρώτο είναι αδύνατον να συμβεί, μπορεί να γίνει το δεύτερο.

* Το ραντεβού της Κυριακής στο ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού είναι ιστορικής σημασίας. Όχι μόνο γιατί οι αιώνιοι συμφώνησαν σε κάτι, αλλά διότι μαζί τους συντάσσεται πια ανοιχτά η πλειοψηφία της Ευρωλίγκα. Από τις 11 ομάδες-μετόχους της διοργάνωσης, οι 7 ήταν εκεί. Κι αυτό από μόνο του προκάλεσε τρόμο στο κονκλάβιο της Βαρκελώνης.

* Όταν σε ένα μίτινγκ, μυστικό μάλιστα, συγκεντρώνονται τα μεγαλύτερα μεγέθη όπως η Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Εφές, η Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός και το Μιλάνο τότε αντιλαμβάνεστε γιατί η πληροφορία έκανε κάθυδρο τον Καταλανό και όλο το καθεστώς.

* Η 11η Απριλίου δε θα μνημονεύεται μόνο για λόγους αρχείου στο εξής, με τα αφιερώματα στο Παρίσι κλπ, αλλά και γιατί προκάλεσε το ντόμινο που όλα δείχνουν πως θα οδηγήσει στην ανατροπή του Μπερτομέου. Εκτός αν μέσα στις επόμενες 15 μέρες κάποιος κάνει επίδειξη στην ενόργανη γυμναστική. Συμβαίνουν κι αυτά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ