Κωνσταντινίδης: “Με θεωρούν ξένο, δε με σέβονται”

0

Ο Άρης διέλυσε το Ρέθυμνο με 98-50, ωστόσο στο τέλος υπήρξε ένταση μεταξύ του Βασίλη Σίμτσακ και του προπονητή των Κρητικών, λόγω της φήμης που κυκλοφόρησε πως ο Τόνι Κωνσταντινίδης είχε άσχημα για τον Άρη.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Κύπριος τεχνικός φανερά εκνευρισμένος τόνισε: «Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο παιδί έπεσε στην παγίδα καλοθελητών οι οποίοι ότι θέλουν βγάζουν προς τα έξω. Ενοχλούνται πολλοί από παρουσία μου και υπάρχουν δεκάδες περιστατικά. Ενοχλεί και η παρουσία του Ρεθύμνου και με στεναχώρησε αφάνταστα ότι έγινε. Θα μπορούσε ο Βασίλης να έρθει στα αποδυτήρια και να μου πει ξέρεις είπες αυτά για μας; Έπεσε στην παγίδα. Δεν παίρνω άδεια να μιλήσω από κανέναν. Αυτά που θέλω θα τα πω. Εγώ φοράω παντελόνια. Η αγωγή μου από την οικογένειά μου με έχουν μάθει να σέβομαι. Θέλω να με σέβονται. Σας λέω ότι ο Σίμτσακ θα μπορούσε να είχε έρθει στο γήπεδο και να με ρωτήσει… είπες ότι θα μας γαμ…τε; Να του εξηγήσω ότι είμαι επαγγελματίας προπονητής. Αυτό το σόου στο γήπεδο δεν χρειάζεται. Να κάνει τον μάγκα μπροστά σε 3.000 κόσμο. Κανείς δεν τον ενόχλησε στο Ρέθυμνο τον Σίμτσακ, Πλήρως λανθασμένη η αντίδρασή του. Να ερχόταν να μου πει. Πρώτη φορά τέτοια επίθεση. Να προσέψει σε ποιους απαντάει στα τηλέφωνα και τι του λένε. Είναι πολλά περιστατικά. Δεν θέλω. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Θεωρούμαι ξένος. Άλλο οτι λένε ότι επειδή είναι Κύπριος είναι Έλληνας. Καθημερινά καταλαβαίνω ότι με θεωρούν ξένο. Με ενόχλησε αφάνταστα. Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα».

Για το ματς ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Άρη για την επιβλητική και δίκαιη νίκη του. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Άρης όχι απλά ήθελε περισσότερο παιχνίδι, αλλά ήθελε να μας τιμωρήσει για την ήττα στο Ρέθυμνο και ήταν φυσιολογικό. Εμείς παρότι προετοιμαστήκαμε, ουσιαστικά λεπτό με λεπτό καταρρέαμε, γι’ αυτό ήρθε κι αυτή η τεράστια νίκη του Άρη. Είναι ξεκάθαρο ότι μετά τη Λευκάδα είμαστε εγκλωβισμένοι ψυχολογικά. Όπως καταλαβαίνετε είναι ανάξιο σχολιασμού το παιχνίδι γιατί δεν ήμασταν καν ανταγωνιστικοί. Εύχομαι από καρδιάς στον Άρη ό,τι καλύτερο και του εύχομαι να κατακτήσει το Κύπελλο. Θα είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ».

Το βίντεο της συνέντευξης Τύπου:

https://www.youtube.com/watch?v=0XvArZ-rOes