Κωνσταντίνου: «Τουρνουά που έχει καθιερωθεί στη μνήμη του Νεόφυτου»

0

Ο Νικόλας Κωνσταντίνου, εκ των υπευθύνων του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» με τον Μάκη Νικολάου και την Μαίρη Ταραλίδη.

Για το τουρνουά: «Ολυμπιακός Πειραιώς, Ερυθρός Αστέρας, Χάποελ Χολόν και το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, συνθέτουν μία φοβερή σύνθεση που θα δώσουν πολύ ωραία παιχνίδια στο «Ελευθερία», σε έναν θεσμό που αγκάλιασε ο κόσμος τα τελευταία χρόνια».

Για τα εισιτήρια: «Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα διαδικτυακά και σιγά-σιγά θα προσθέσουμε και άλλες εκπλήξεις, που θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ένα από αυτά θα είναι ο Μίσκο Ραζάντοβιτς, μεγάλος ατζέντης παικτών στο NBA και στην Ευρώπη».

Για τον Νεόφυτο Χανδριώτη: «Θεωρώ ότι για αμφότερους είναι μεγάλη τιμή, δηλαδή και για τον Νεόφυτο που έρχονται τέτοιες ομάδες για να αγωνιστούν για το όνομά του, αλλά και για τις ομάδες που θα τιμήσουν το όνομα του. Ήταν ένα παιδί άριστο, που αγωνιζόταν στην ΕΘΑ, ήταν μέλος σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και άριστος μαθητής. Έχει καθιερωθεί το τουρνουά και θα συνεχίσουμε να τιμούμε το όνομά του. Είναι μεγάλο το βάρος, όμως ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει».