Κοντά σε… τριπλό χτύπημα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Τι λένε οι πληροφορίες του CB

0

Η νταμπλούχος της περσινής Β1, Ανόρθωση Αμμοχώστου είναι μία από τις 3 ομάδες που επιστρέψουν στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας, παρέα με τον φιναλίστ Αχιλλέα Καιμακλίου αλλά και την ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου. 

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου μάλιστα, είναι ίσως η μοναδική ομάδα που δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με μεταγραφή ή συμφωνία με κάποιο ξένο καλαθοσφαιριστή ενώ έχει ήδη εκκινήσει την προετοιμασία της από τις 17 Αυγούστου. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του CB οι ανακοινώσεις από πλευράς Ανόρθωσης δε θ’αργήσουν ενώ δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθουν και μαζεμένες! Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί με τους διοικούντες να βρίσκονται μια ανάσα από συμφωνία με 3 Αμερικανούς καλαθοσφαιριστές, κλείνοντας το κεφάλαιο ενίσχυσης των ξένων το συντομότερο δυνατόν. 

Περισσότερες λεπτομέρειες δε μπορούμε να δώσουμε σε αυτό το στάδιο καθώς διοίκηση και τεχνικό τιμ προτιμούν να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Αυτό που μπορούμε να σας μεταφέρουμε -μετά και τις καφενειακές συζητήσεις για Ντόρσει που αναλύσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ- είναι πως πρόκειται για καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στις θέσεις 1,4 και 5.

Πρόκειται για έμπειρους παίκτες -μας ξεκαθαρίστηκε πως δεν προκρίθηκε η απόκτηση κάποιου ρούκι- ενώ κανείς από τους 3 δεν έχει περάσει στο παρελθόν από το νησί μας αφού πρόθεση ήταν να αξιολογηθεί και το τμήμα Scouting & Video Analysis που λειτουργεί στην ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι με το CB