Κοντός: «Ο Παπαπέτρου άκουσε πολλά αλλά κράτησε την ψυχραιμία του»

0

Ο Δημήτρης Κοντός αναφέρθηκε σε μια διαφορετική πτυχή της κατάκτησης του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Κοντός εξήρε τον Ιωάννη Παπαπέτρου όχι μόνο για την απόδοσή του στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και για δύο άλλους λόγους. «Πέρα από τη μεγάλη του εμφάνιση, αξίζει συγχαρητήρια ο Παπαπέτρου γιατί διατήρησε την ψυχραιμία του μέσα στο παιχνίδι. Ειπώθηκαν πάρα πολλά στο γήπεδο που ξεφεύγουν από το απλό να αλλάξουν κάποιοι δύο κουβέντες. Είναι θέμα του Ιωάννη αν θα μιλήσει γι’ αυτό ή όχι και το αν θα το πάει παραπέρα. Ήταν επίσης πολύ συγκινητική η κίνηση του Παπαπέτρου να καλέσει τον Βουγιούκα για την απονομή», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για το τι σημαίνει για τον οργανισμό η κατάκτηση του Κυπέλλου; «Έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τις πλάτες του Παναθηναϊκού, από τον Αλβέρτη, τον Διαμαντίδη και τον Τριαντόπουλο. Ήταν μια φοβική χρονιά, γιατί ήταν σημαντικό να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός τους τίτλους με αυτά τα νέα δεδομένα. Από πλευράς εμφάνισης ήταν πιο πειστική εβδομάδα φέτος για τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει άλλη προσθήκη παίκτη για τα playoffs. «Θα παραμείνει ο Μπρέι, δεν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης. Ο Αμερικανός είναι καλά, θα μπει άμεσα σε προπονήσεις με επαφές και νομίζω ότι στα ημιτελικά των playoffs θα είναι πανέτοιμος».