Κώστας Χατζηχρήστος και Δώρα Παντελή αποκλειστικά στο CB

0

Ο Έλληνας γυμναστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κώστας Χατζηχρήστος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή NetCast Zone του CyprusBasket και τη Δώρα Παντέλη βγάζοντας και ειδήσεις – Δείτε τι είπε για τη διακοπή της Ευρωλίγκας, τον Τζέιμς, τον Μιλουτίνοφ, τον Χάινς και αποκάλυψε τη συμφωνία του με τον Πιτίνο για την Εθνική…

Image

Μεταξύ άλλων μίλησε…

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ: «Με επηρεάζει άμεσα μια διακοπή τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο οικονομικό. Πρώτα απ’ όλα όμως με ενδιαφέρει η υγεία των αθλητών. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι στους αθλητές το οποίο δεν θα έκανα σε μένα ή στο παιδί μου. Και αυτό λέω στους αθλητές. Εγώ έτεινα πιο πολύ στο να παίξουμε αλλά με την κατάλληλη προετοιμασία. Όσο έδειχνε ότι η προετοιμασία αυτή δεν θα ήταν η επιθυμητή, ήμουν περισσότερο στο να μην παίξουμε. Μιλάω με συναδέλφους από την Ισπανία και το Ισραήλ, όπου παίζουν και  μου λένε πως οι παίκτες πάνε απλά για να πάνε. Είναι επαγγελματίες, προπονούνται στο 100% αλλά δεν έχουν αυτή τη… φωτιά μέσα τους.

Αυτό που συνέβη με τον κορονοϊό ήταν πρωτοφανές. Κάποιοι αθλητές είχαν πρόσβαση σε ένα πάρκο και κάποιοι, σε άλλες χώρες, δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι. Οι παίκτες έχασαν κάποια χρήματα αλλά είναι και αυτοί άνθρωποι, έχουν οικογένειες και ανησυχούσαν για τον κορονοϊό αλλά και ενδεχόμενους τραυματισμούς. Δεν είναι τόσο απλό. Εγώ έλεγα πάντα πως έπρεπε να τελειώσει το πρωτάθλημα στο παρκέ, αλλά υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΛ ΧΑΙΝΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ: «Κανείς μας δεν ήθελε να φύγει ο Χάινς. Ίσως και ο ίδιος να ήθελε μια αλλαγή. Έχει κερδίσει δύο ευρωπαϊκά. Αυτό που θα λείψει περισσότερο από εμάς είναι η ηγετική του παρουσία που ανέβαζε την ψυχολογία της ομάδας. Έκανε σπουδαία δουλειά στα αποδυτήρια και αποτελούσε ένα σημείο σιγουριάς στους υπόλοιπους αθλητές. Ήταν πάντοτε πράος και ευγενικός. Δεν έβγαινε εκτός ελέγχου. Μπορούσες να μιλήσεις μαζί του για πράγματα και εκτός μπάσκετ. Η ζωή όμως προχωράει. Του εύχομαι το καλύτερο».

 ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ: «Το βασικότερο είναι η θέληση του παίκτη ώστε να δουλέψει σκληρά και να γίνει καλύτερος. Δουλεύουμε μαζί και πιστεύω πως ακόμη είναι στο 70%, του το έχω πει και του ίδιου. Με αυτά που βλέπω εγώ η θέληση υπάρχει και θα δούμε κάτι καλό. Θεωρώ πως μπορεί να γίνει πιο αθλητικός και πιο ευκίνητος. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το αν θα παίξει άλλη θέση δεν είναι δικό μου θέμα».

ΓΙΑ ΤΟΝ… ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ: «Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το ταλέντο του, η αυτοπεποίθησή του και η ικανότητά του να κερδίζει. Είναι ένα παιδί που αν μπει σε ένα σωστό περιβάλλον θα βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Όπως όλοι οι μεγάλοι παίκτες, όμως, έχουν τα δικά τους. Κάποια φωτιά καίει μέσα τους. Είναι δουλειά του προπονητικού τιμ να αλληλοεπιδράσουν σε αυτό. Είναι ένα λογικό παιδί και ένας εκρηκτικός χαρακτήρας. Στον πρωταθλητισμό είμαστε για να κερδίζουμε, όχι για να αρέσουμε σε όλους».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: «Θα ήθελα, ποιος δεν θα ήθελε; Μάλιστα είχε βγει και στα Μέσα πως είχα μιλήσει με τον κόουτς Πιτίνο. Δεν το αρνούμαι. Μου είχε κάνει πρόταση να είμαι μαζί του. Προφανώς και θα ήθελα να είμαι στην Εθνική και με τον κόουτς. Είμαστε ένα πολύ καλό τιμ. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες».

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στη Δώρα Παντέλη:


Image
Coffee House