Κτωρίδης για Ερασιτεχνικό: «Δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό το πράγμα»

0

Ο Γιάννος Κτωρίδης, παλιός πρωταθλητής με την ομάδα της Esogba to 2010, Γιάννος Κτωρίδης τοποθετήθηκε στο CB σχετικά με το φετινό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε: «Με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου και τη μεγάλη μου απογοήτευση για όλα όσα έχουν διαδραματιστεί, ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές και στα υποτιθέμενα play-off, του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Για μένα ο ένας αγώνας δεν θεωρείται play-off αλλά νοκ άουτ και ποτέ μου δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα πουθενά σε όλες επίσημες διοργανώσεις πρωταθλήματος.

Να παίζεται δηλαδή η πρόκριση στον ένα αγώνα και το πλεονέκτημα έδρας να το έχει η ομάδα που κατακτά τις πρώτες θέσεις αλλά ο ένας αυτός αγώνας να διεξάγεται στην έδρα αυτού που κατέκτησε την τέταρτη θέση, χωρίς παράλληλα να έχει αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Το να μη διεξάγονται οι αγώνες σκόπιμα αυτό από μόνο του είναι καταδικαστέο.

Εάν όλο αυτό, κύριοι, θεωρείται ότι είναι το πρωτάθλημα Ερασιτεχνικού 2022 τότε εγώ είμαι «αστροναύτης».

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας χωρίζει γιατί το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα ενώνει τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές βοηθώντας τους να συνεχίσουν την άσκηση μέσω του αθλήματος που αγαπούν και ταυτόχρονα να κρατάνε τις αναμνήσεις τους και τη φλόγα του παρελθόντος αναμμένη!».