Κυπελλούχος Κύπρου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, είναι ο Αχιλλέας Καϊμακλίου

0

Κυπελλούχος Κύπρου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, είναι ο Αχιλλέας Καϊμακλίου, καθώς στον τελικό για τις γυναίκες ΟΠΑΠ κάτω των 18, κέρδισε στο παιχνίδι που έγινε στο Λευκόθεο την ΕΘΑ με σκορ 63-35.

Συναρπαστικό το παιχνίδι που έγινε στο Λευκόθεο, κατά την 1η περίοδο κατά την οποία το σκορ ήταν ισόπαλο με 13-13. Η ΕΘΑ, προηγήθηκε στην αρχή με 4-0, αλλά στη συνέχεια οι κοπέλες του Αχιλλέα, βρήκαν λύσεις για να μειώσουν αρχικά και στο 10λεπτο, ισοφάρισαν σε 13-13.

Ο Αχιλλέας, απέκτησε ένα σταθερό προβάδισμα από το ξεκίνημα της 2ης περιόδου, το οποίο και ανέβαζε με την πάροδο του χρόνου, ενώ οι παίκτριες της ΕΘΑ, αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο σκοράρισμα. Το προβάδισμα για την ομάδα του Καϊμακλίου, έφθασε στο +14, με το τέλος του ημιχρόνου, σημείο στο οποίο προηγήθηκαν με 30-16.

Η ομάδα του Καϊμακλίου, συνέχισε να κρατάει ένα σταθερό προβάδισμα και στην 3η περίοδο, παρά την προσπάθεια που έκαναν οι κοπέλες της ΕΘΑ και με τη διαφορά, να κυμαίνεται πλέον στους 20 πόντους. Με τη συμπλήρωση της 3ης περιόδου, ο Αχιλλέας προηγήθηκε με 45-26.

Ο Αχιλλέας, είχε ένα σαφές προβάδισμα ενόψει της 4ης περιόδου και παρά το ότι οι κοπέλες της ΕΘΑ, εξακολουθούσαν να παλεύουν, η ομάδα του Καϊμακλίου, κράτησε την υπέρ της διαφορά και στο τέλος, έφθασε στην κατάκτηση του τροπαίου, κερδίζοντας το παιχνίδι με σκορ 63-35.

Coffee House