Κυπελλούχος ο Γαβριήλ!

0

Παρέλαβε πριν δυο μήνες την 3η ομάδα στην βαθμολογία την Μάναμα Μπαχρειν με την οποία κέρδισε πέρσι πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια και αφού συμμετείχε φέτος στο διηπειρωτικό πρωτάθλημα συλλόγων στην Ισπανία (παγκόσμιο συλλόγων ) με την Μοναστιρ ως ο μοναδικός Κύπριος προπονητής στην ιστορία ,έφυγε λόγο σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και επέστρεψε με διετές συμβόλαιο στην ομάδα που οδήγησε πέρσι στη γη της επαγγελίας !

Η ομάδα είχε προβλήματα με αρκετές αλλαγές ξένων παικτών και προπονητών και ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ ενάντια στην πρωτοπόρο Μουχαρακ και δεύτερη Αχλυ .

Στο Fiba Asia WASL ήταν σχεδόν αποκλεισμένη από την επόμενη φάση ,με σκληρή δουλειά και αφοσίωση όπως κάνει πάντα στις ομάδες του ο Λίνος Γαβριήλ κατάφερε να αποκλείσει την Αχλυ σε πρωτάθλημα και κύπελλο ,να προκριθεί στους τελικούς κυπέλλου και πρωταθλήματος και να φτάσει την Μαναμα του μικρού Μπαχρειν ενάντια σε μεγαθήρια σε μπατζετ και ρόστερ στους τελικούς του Fiba Asia gulf και στο Fiba Asia 8 δηλαδή στις 8 καλύτερες ομάδας τις Ασίας που θα διεξαχθεί στο Dubai 9-17 Ιουνίου !

Από χθες βράδυ είναι κυπελλούχος Μπαχρειν κερδίζοντας την πρωτοπόρο Μουχαρακ 75-72 στο τελικό του Khalifa Cup του Βασιλιά που θεωρείτε σημαντικός τίτλος στην χώρα μιας και είναι προς τιμή του Βασιλιά!

Τα λόγια είναι περιττά πλέον για τον κοούτς,μας κάνει πραγματικά περήφανους και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπραβό για την αφοσίωση του,τις θυσίες που κάνει εδώ και είκοσι χρόνια και τα εξαιρετικά του αποτελέσματα όπου και αν δουλεύει !