Κυρίαρχη Αναγέννηση, ντούμπλαρε τις νίκες επί της Phoenix MJ και ‘πέταξε’ στα ημιτελικά!

0

Η Αναγέννηση Γερμασόγειας επικράτησε και στη δεύτερη αναμέτρηση της Phoenix MJ (63-51) και δεν χρειάστηκε να υπερασπιστεί τη διαφορά του πρώτου αγώνα για να σφραγίσει την πρόκριση.

Οι πορτοκαλί του Ηρακλή Πιττάκα δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης για την ανωτερότητα τους και με το δίδυμο Μιχάλκο-Τσενακλίεβα να κάνει πράγματα και θάυματα ντούμπλαραν τις νίκες τους και βλέπουν… Ανόρθωση.

Η γνωστή και μη εξαιρετέα κυρία Κάσιντι Μιχάλκο σε ρόλο ‘Μπάτμαν’ έκανε τα… γνωστά (23 πόντους, 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ) με την Στυλιάνα Τσενακλίεβα να παίζει τον ‘Ρόμπιν’ προσθέτοντας ένα μεγάλο double-double (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Με όπλο και την άμυνα (δέχθηκε μόλις 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο) η ομάδα της Γερμασόγειας δεν είχε διάθεση για περιπέτειες, προηγήθηκε νωρίς με διψήφια διαφορά και συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει -με το τέλος του πρώτου γύρου και ένθεν- βλέπει… Ανόρθωση.

Από τις καλαθοσφαιρίστριες του Παντελή Κωνσταντίνου, η Μπίμπινς πέτυχε 13 πόντους με 16 ριμπάουντ (όντας όμως αρκετά άστοχη), η Παπαιωάννου βρέθηκε μακριά από τον γνωστό καλό της εαυτό (5 πόντοι, 1/9 εντός πεδιάς) ενώ διασώθηκε μόνο η Μαρία Τορλάκ με 17 πόντους (και 3 ασίστ) που έμοιαζε όμως απελπιστικά μόνη.