Κυρίες και κύριοι στην Κύπρο “Meet” Ζωή Γκατζιώλη (vid)

0

Το CB είναι παντού και είχαμε κάποιες ερωτήσεις να κάνουμε στην 16χρονη νεαρή Ελληνίδα Ζωή Γκατζιώλη

Ζωή, παρακαλώ μιλήστε μας για τον εαυτό σας;

Ονομάζομαι Ζωή Γκατζιώλη και είμαι 16 ετών, μαθήτρια της Β’ Λυκείου. Το μπάσκετ μπήκε στη ζωή μου στην ηλικία των 11 και από τότε ο ρόλος του είναι κυρίαρχος. Ξεκίνησα στην Άμιλλα Τρίπολης, σε μία επαρχιακή ομάδα, και έπειτα από σκληρή προπόνηση είχα την τιμή να συμμετέχω στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος U14 στην Ισπανία.

Την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 αποφάσισα να κάνω ένα μεγάλο βήμα φεύγοντας από την πόλη μου και πηγαίνοντας στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστώ με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Την φετινή χρονιά, παίζω για τον Α.Ε.Π.Σ Άρι Καλαμάτας και μέσα από την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, δίνοντάς μου σημαντικό χρόνο συμμετοχής, αποκτώ εμπειρίες στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Πώς βλέπετε και τι πιστεύετε για την πανδημία και το μέλλον του μπάσκετ;

Δυστυχώς, η πανδημία έχει επιρεάσει τον αθλητισμό, δημιουργώντας μη ευνοϊκές συνθήκες. Η προσπάθεια όλων μας για τη διατήρηση της φυσικής μας κατάστασης είναι εντατική και με αγωνία περιμένουμε να πατήσουμε ξανά στο παρκέ.

Παρακολουθήστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Ζωής στο you tube

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=jGMRap1Fzoo&fbclid=IwAR2aNXsO7UWJAs17jtq13y8UwS7sQVIEzyWZIyYRMC4f0f9OHsG82lduGrM