Κυβ. Εκπρόσωπος για τα επεισόδια: “Ο διαχωρισμός φιλάθλου και χούλιγκαν πρέπει επιτέλους να γίνει” (Συγκλήθηκε Σύσκεψη)

0

Μιλώντας στο Τρίτο του ΡΙΚ και την εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μεταξύ άλλων μίλησε για τα χθεσινά τραγικά επεισόδια που έγιναν στον καλαθοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα…

“Οι συσκέψεις δεν μπορούν από μόνες τους να λύσουν κανένα πρόβλημα. Είναι το αποτέλεσμα των συσκέψεων και οι ενέργειες που θα ληφθούν, για να μπορέσουμε επιτέλους να αντιμετωπίσουμε τη βία στα γήπεδα.

Οι εικόνες οι χθεσινές δεν περιποιούν τιμή, ούτε μπορούν να ανταποκρίνονται σε ένα σύγχρονο κράτος. Σήμερα στις 8μιση έχει συγκληθεί σύσκεψη υπό την Υπουργό Δικαιοσύνης, για να μπορέσουν να εξεταστούν όλα τα ζητήματα των χθεσινών επεισοδίων, αλλά και για να καταρτιστεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης αφού εισακουστούν όλες οι εισηγήσεις. 

Ο διαχωρισμός του φιλάθλου με τον χούλιγκαν πρέπει επιτέλους να γίνει στην χώρα μας. πρέπει τα γήπεδα μας να είναι ασφαλείς. 

Αναμένουμε τη σύσκεψη και τι θα προκύψει από αυτή, ποιες θα είναι οι ενέργειες που θα ληφθούν στο επόμενο διάστημα. Θα δει η Υπουργός Δικαιοσύνης μαζί με την Αστυνομία ποιες ήταν οι παραλείψεις στο χθεσινό βράδυ και πως μπορούν να αντιμετωπιστούν.