Λάκοβιτς: «Ιδιαίτερη τιμή που θα είμαστε στο 3o Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”» (vid)

0

Ο προπονητής της Ratiopharm Ulm, Γιάκα Λάκοβιτς, μίλησε για την παρουσία της ομάδας του στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, στην προσφορά του στον Παναθηναϊκό και συνολικά στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ.

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε καλεσμένοι σε ένα εξαιρετικό Τουρνουά προετοιμασίας στη μνήμη του αλησμόνητου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ερχόμαστε στο τουρνουά για τα 2 τελευταία φιλικά προετοιμασίας και ελπίζουμε, με πλήρες ρόστερ, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ιστορικά σπουδαίες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, η Anadolu Efes και η Partizan.

Ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος και ολόκληρη η οικογένεια Γιαννακόπουλου έκαναν τον Παναθηναϊκό μία από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, ομάδα στην Ευρώπη, ενώ με την πολυετή σκληρή δουλειά και την πίστη τους αποτελούν συνώνυμο της επιτυχίας και του ευρωπαϊκού, αλλά και του παγκόσμιου, μπάσκετ.

Ελπίζουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να απολαύσουμε ωραίο μπάσκετ και ασφαλώς να θυμηθούμε των σπουδαίο μας πρόεδρο, κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο».

Coffee House