Λάσο: «Αντιδράσαμε σωστά, αξίζουν συγχαρητήρια σε Κοζέρ και Κάρολ»

0

Στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα του όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στάθηκε ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια σε Κοζέρ και Κάρολ για την παρουσία τους κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Ήρθαμε στην Ελλάδα και παίξαμε 3 παρατάσεις και πήραμε 2 νίκες. Ήταν μεγάλη εβδομάδα για εμάς εδώ. Στο ξεκίνημα δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε, δεν είχαμε ρυθμό. Ήμασταν ένα βήμα πίσω. Όταν βρεθήκαμε με 8 πόντους αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη».

Για το αν ήταν αισιόδοξος πως θα πάρει τα μεγάλα σουτ μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ αλλά δεν ευστοχήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε καλά τη μπάλα. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Η μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στην άμυνα έπαιξε ρόλο για να πάρουμε τη νίκη».

Για τους Αμπάλντε και Λαπροβίτολα: «Η κατάσταση του Άντονι δεν δείχνει να είναι καλή. Θα δούμε αύριο στη Μαδρίτη αλλά δείχνει πως δεν είναι κάτι καλό. Ο Νίκο και ο Αμπάλντε έπαιξαν πολύ καλά. Αν έπρεπε να δώσω συγχαρητήρια σε δύο παίκτες ήταν ο Κοζέρ για την εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο και ο Κάρολ για τα μεγάλα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιουλ έβαλε μεγάλα σουτ, αλλά οι Κοζέρ και Κάρολ μας έδωσαν τον αέρα και την αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε».

sdna.gr