Λέει ΟΧΙ στα 90 εκ των Σακραμέντο Κινγκς ο Χιλντ – “Προσβλητική η πρόταση…”

0

Ο Μπάντι Χιλντ είναι αποφασισμένος να απορρίψει την πρόταση των 90εκ. δολαρίων των Κινγκς και να ζητήσει ανταλλαγή άμα επιμείνουν σε αυτήν!

Ο 22χρονος Μπαχαμέζος γκαρντ είναι διαθέσιμος για επέκταση συμβολαίου και πρέπει να υπογράψει ως τη Δευτέρα την πρόταση των 90 εκατομμυρίων δολαρίων για τέσσερα χρόνια που πήρε από το Σακραμέντο.

Η διορία για την υπογραφή του νέου συμβολαίου είναι ως τη Δευτέρα 21/10, αλλά ο Χιλντ μοιάζει ανένδοτος: “Είναι προσβλητική”, λέει ο Χιλντ σε δηλώσεις του στο “The Athletic”, υπονοώντας πως ίσως να είναι έτοιμος να ζητήσει ανταλλαγή αν δεν πάρει καλύτερη προσφορά ως τη λήξη της διορίας.

Αν δεν φτάσουν σε συμφωνία και δεν γίνει ανταλλαγή, τότε το αργότερο την επόμενη σεζόν θα αλλάξει ομάδα.

“Ο στόχος είναι να μείνω εδώ. Λατρεύω το Σακραμέντο, αλλά αν δεν με θέλουν εδώ, αν δεν πιστεύουν πως πρέπει να αποτελώ μέρος της ομάδας, τότε… Μου αρέσει ο σεβασμός κι η πίστη σε κάτι. Νιώθω πως είμαι μέρος του γκρουπ που φέρνει την ομάδα πίσω εκεί που πρέπει να βρίσκεται”, δηλώνει ο Μπάντι Χιλντ.

Ο ίδιος δεν αξιώνει max συμβόλαιο αλλά ζητάει περισσότερο σεβασμό:

“Δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι η πρόταση είναι μικρότερη από το μάξιμουμ. Είναι κάτι λογικό που δεν θα φτάνει στο προσβλητικό. Να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον για να φτάσουμε σε συμφωνία”.

Ο Μπάντι Χιλντ είχε πέρυσι 20,7 πόντους (5,0 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ) και ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σακραμέντο Κινγκς.