Λοτζέσκι: Δεν δήλωσα ότι με θέλουν Μπάρτσα και Νταρουσάφακα

0

Ο Ματ Λοτζέσκι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει γίνει το θέμα των ημερών. Το “βελούδινο σφυρί” του Ολυμπιακού μένει ελεύθερο το καλοκαίρι και το νέο… επεισόδιο ήταν κάποιες δηλώσεις του σε Βελγικό μέσο, στις οποίες εμφανίζεται να αποκαλύπτει δημόσια πως η Μπαρτσελόνα του κόουτς Μπαρτζώκα και η Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ τον θέλουν στο ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν, με το σχόλιο ότι περνάει καλά στον Ολυμπιακό και θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμανι.

Το Eurohoops έψαξε τον Ματ Λοτζέσκι, μίλησε μαζί του, του εξήγησε πως έχουν δημοσιευτεί οι δηλώσεις του στο Βέλγιο και πως έχουν αναδημοσιευτεί στην Ελλάδα και τον ρώτησε αν όντως έκανε επίσημες δηλώσεις αναφέροντας ομάδες που ήδη ξέρει πως τον θέλουν! Κακά τα ψέματα, αυτό δεν είναι συνηθισμένο ούτε στο… εξωτερικό, όχι στην Ελλάδα που σχεδόν τα πάντα κρίνονται οπαδικά!

Ο Ματ δεν είχε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, το κατάλαβε και ξεκαθάρισε την θέση του μέσω του Eurohoops. Ήταν απόλυτα ειλικρινής, αφού μας είπε πως ποτέ δεν έκανε την επίμαχη δήλωση, αλλά καταλαβαίνει που έφταιξε και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα ούτε στην ομάδα του, ούτε στον εαυτό του. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για ένα πολύ καλό παιδί, που ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα.

“Ποτέ δεν δήλωσα ή είπα πως κάποια από αυτές τις ομάδες ξέρω ότι με θέλει. Για να είμαι ειλικρινής ήταν μια χαλαρή κουβέντα, που δεν ήξερα ότι θα γίνει άρθρο και θα δημοσιευτεί. Είμαι προσηλωμένος στην φετινή σεζόν και σκέφτομαι μόνο τα παιχνίδια. Θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για να πάρω την απόφασή μου για το μέλλον μου, εκτός και αν ο Ολυμπιακός έρθει και μου ζητήσει να μιλήσουμε. Τότε φυσικά, θα ακούσω την ομάδα μου. Πάνω στη συζήτηση αναφέρθηκαν αυτές οι δύο ομάδες ως πιθανότητα για το μέλλον, αλλά αυτό που είπα είναι πόσο πολύ μου αρέσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και πόσο άνετα νιώθω.

Ειλικρινά τώρα που το σκέφτομαι, το λάθος μου ήταν ότι πάνω στη κουβέντα δεν έπρεπε να αναφέρω καμία απολύτως ομάδα. Αυτό ήταν δικό μου λάθος, αλλά δεν ανέφερα πως η Μπαρτσελόνα και η Νταρουσάφακα με θέλουν. Ο κόσμος και οι φίλοι της ομάδας ξέρουν ότι είμαι καλός άνθρωπος και ποτέ δεν θα προσπαθούσα να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στον Ολυμπιακό, ούτε στον εαυτό μου.

Πάντα ήμουν ειλικρινής μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να είμαι. Η ουσία είναι πως δεν δήλωσα για ενδιαφέρον Μπαρτσελόνα και Νταρουσάφακα, αλλά ήταν λάθος μου έστω που τις ανέφερα στην κουβέντα μου. Είναι λάθος μου και το αναγνωρίζω. Το αφήνω πίσω μου, γιατί έρχονται μεγάλα παιχνίδια και όλοι μαζί θέλουμε να πετύχουμε φέτος και να δώσουμε χαρές στους προέδρους και στον κόσμο μας”

ΠΗΓΗ: Eurohoops.net

Image


Coffee House