Λούης Δημητρίου: “Yπάρχει έργο στην Ομοσπονδία το οποίο αναγνωρίζουν τα σωματεία”

0

O πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, Λούης Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τις επικείμενες εκλογές της Παρασκευής.

Για το τι περιμένει στις εκλογές και αν έχει τη στήριξη σωματείων…

«Δεν αιωρούνται πράγματα. Τα σωματεία έχουν ήδη πάρει την απόφαση τους. Υπάρχει πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα και όλα παίρνουν το δρόμο τους για την επανεκλογή μου. Τα σωματεία άκουσαν και τους δύο υποψήφιους και δεν παραμυθιάζονται! Από εκεί και πέρα θα πάρουν το δρόμο τους τα πράγματα τη Παρασκευή. Για να μιλάω με τέτοια άνεση σημαίνει ότι έχω τη στήριξη πολλών σωματείων για την επανεκλογή μου. Έχω 10 με 11 ψήφους από τις 16. Το θέμα είναι ότι υπάρχει έργο στην Ομοσπονδία το οποίο αναγνωρίζουν τα σωματεία. Υπάρχει μια ηρεμία και μια άνοδος στο μπάσκετ».

Για τον Ανδρέα Μουζουρίδη…

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ανθυποψήφιος μου, δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια. Αλλά όχι μόνο με λόγια. Πρέπει να μιλήσει με σωστές τοποθετήσεις. Μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Μουζουρόδη ήταν και στο προηγούμενο συμβούλιο το οποίο πήρε πίσω το μπάσκετ. Βρήκαμε μια άγονη κατάσταση και βάλαμε το μπάσκετ στον ίσο δρόμο».

Για το έργο του αν επανεκλεγεί…

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε οικονομικά τα σωματεία. Το μεγάλο έργο στη Κόσιη το οποίο άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, το οποίο θα μας βοηθήσει στο να έχει πόρους η καλαθόσφαιρα. Είναι εις γνώση και του ΚΟΑ και μας βοηθά. Είναι ένα έργο το οποίο δεν έχει ξαναγίνει και μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί το μπάσκετ θα έχει δική του οικονομική βοήθεια».

Για τα όσα ακούστηκαν με τις έντονες διαφωνίες του Απόλλωνα…

«Έντονες διαφωνίες δεν υπήρξαν, ήταν από δύο άτομα τα οποία ποτέ δεν βοήθησαν. Δεν έχει σημασία. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα έχει δει το έργο που έχουμε κάνει και αυτά τα άτομα που έφεραν αντίρρηση δεν ξέρουν τι γίνεται».

Αν νιώθει ενοχλημένος από τη στάση του ανθυποψήφιου του…

«Με ενόχλησε η στάση του κ Μουζουρίδη. Ένα άνθρωπο τον οποίο είχα δεξί μου χέρι να βγαίνει να με κατηγορεί. Με στεναχώρησε πολύ αυτό. Η πιο σοβαρή κατηγορία που μου έθεσε ήταν ότι δεν υπήρχε διαφάνεια στην ομοσπονδία. Τα πρακτικά είναι εκεί όποιος θέλει να τα δει. Είμαστε και προσωπικοί φίλοι τόσα χρόνια και ούτε ήξερα ότι θα κατέβει για πρόεδρος και να υποσκάπτει τη δουλειά που έκανα. Τα σωματεία θα του δώσουν την απάντηση την Παρασκευή».