Μάχη κομβικής σημασίας στην Αγγλική Σχολή!

0

Η δράση στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα κορυφώνεται και τα βλέμματα σήμερα θα είναι σίγουρα στραμμένα στο τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στην ESOBGA και στη NIVEA.

Το τζάμπολ της μεγάλης μάχης θα γίνει στις 19.30 στην Αγγλική Σχολή, όπου αναμένεται κοσμοσυρροή. Η κρισιμότητα είναι τόσο μεγάλη και το ενδιαφέρον έντονο, αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για το παιχνίδι της μόνιμης πρωταθλήτριας των προηγούμενων ετών, NIVEA κόντρα στη μόνιμη αντίπαλό της στους τελικούς ESOBGA. Δύο ομάδες γεμάτες με παίκτες-προσωπικότητες και ποιότητα στο ρόστερ τους.

Η κρισιμότητα για αμφότερους τους αντιπάλους είναι ύψιστη, καθώς μετρούν από δύο ήττες μέχρι στιγμής, κάτι που δεν τους αφήνει περιθώρια για άλλες απώλειες, καθώς τα αποτελέσματα μεταφέρονται και στον επόμενο γύρο έπειτα από τις αλλαγές που υπήρξαν στο πρωτάθλημα φέτος. Εκεί περνούν οι τέσσερις πρώτοι και θα παίξουν δύο φορές με τον καθένα, κάτι που κάνει το κάθε αποτέλεσμα σημαντικό. Η PN99 προελαύνει μέχρι στιγμής αήττητη και η Simply Orange ακολουθεί με μία ήττα, κάτι που αναγκάζει NIVEA και ESOBGA να δώσουν σήμερα όλο τους το είναι για να μην μείνουν πίσω.