Μάικ Μπατίστ: «Ομπράντοβιτς και Ιτούδης με αγκάλισαν στον Παναθηναϊκό»

0

Σε συνέντευξή του στη Euroleague και τον Κάιλ Χάινς ο Μάικ Μπατίστ θυμήθηκε τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό και αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο “Μπουλντόζας” μίλησε στον Κάιλ Χάινς και θυμήθηκε τα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα και αποθέωσε τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη κάνοντας λόγο για μια… τέλεια σχέση.

 «Ακόμα και τα δύο πρώτα χρόνια μου στην Ευρωλίγκα δεν ήταν εύκολα για μένα. Ερχόμενος από το ΝΒΑ, με όλη την ελευθερία που είχαμε να κάνουμε πράγματα στο παρκέ και χωρίς απαγορεύσεις. Ήταν μεγάλη προσαρμογή για μένα δεν ήταν εύκολο στα 9-10 χρόνια μου στον Παναθηναϊκό είχα κάποιες δυσκολίες, αλλά ο Ομπράντοβιτς και ο Ιτούδης με αγκάλιασαν» είπε χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων πρόσθεσε «Με κράτησαν εκεί σε ένα σταθερό μονοπάτι που οδηγούσε στην επιτυχία και όλοι είδαμε τι έγινε. Κάποιοι τίτλοι και διακρίσεις ήρθαν μετά από αυτή τη διαδικασία, οπότε αξίζουν συγχαρητήρια στον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη, επειδή ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο, τους έφερα πολλούς πονοκεφάλους. Ως αντάλλαγμα πήραν αυτό που ήθελαν, όπως κι εγώ, πήρα αυτό που ήθελα από εκείνους. Ήταν η τέλεια σχέση για τον χρόνο που δουλέψαμε μαζί».