Μάικλ Τζόρνταν & “The Last Dance” εκτόξευσαν τις μετοχές γνωστού τραγουδιστή!

0

Ο Κένι Λάτιμορ θα είναι αιώνια ευγνώμων στον Μάικλ Τζόρνταν για το boost που του έδωσε, 20 χρόνια μετά!

Ο Κένι Λάτιμορ έζησε μεγάλες στιγμές στα ’90s με τα R&B και soul τραγούδια του, ενώ το τραγούδι του «For You» ήταν υποψήφιο στα Grammy Awards το 1998.

Χρόνια μετά, ο Μάικλ Τζόρνταν τον έφερε ξανά στο προσκήνιο, μέσω του «The Last Dance». Η σκηνή που ο «MJ» είναι με τα ακουστικά του και κουνάει ρυθμικά το κεφάλι του έγινε viral και λόγος για τη δημιουργία πολλών memes.

Σε αυτή τη σκηνή, οι Σικάγο Μπουλς ήταν καθ’ οδόν για τον πρώτο τελικό του 1998 με τους Γιούτα Τζαζ. Τότε, κάποιος ρώτησε τον Τζόρνταν τι ακούει και απάντησε «Κένι Λάτιμορ».

Αυτό ήταν αρκετό, για να έρθει ο 50χρονος καλλιτέχνης και πάλι στο προσκήνιο και να εκτοξευθούν οι μετοχές του, όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του «ΤΜΖ».

«Το “Michael Jordan Effect” είναι αληθινό! Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο άρχισαν να με ακολουθούν. Μού έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι με ακούν, επειδή με ακούει και ο Μάικλ Τζόρνταν. Έδωσε ώθηση στις πωλήσεις και τα πήγε όλα σε άλλο επίπεδο. Είμαι ευγνώμων στον Μάικλ Τζόρνταν που είναι fan μου», είπε σχετικά, με ένα τεράστιο χαμόγελο.