Μακ Φάντεν: “Μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τέλους”

0

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πορείας της ΑΕΚ στο FIBA Europe Cup είναι ο Θαντ Μακ Φάντεν. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε στο ματς με την Τσμόκι 28 πόντους και ο ρόλος του ήταν καθοριστικός.

Blue Island
 

«Γράφουμε ιστορία. Μετά το παιχνίδι πανηγυρίσαμε, αλλά πλέον βλέπουμε τη συνέχεια. Πανηγυρίζω μόνο όταν κερδίσω το πρωτάθλημα», σημείωσε στη SPORTDAY ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής.

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα, αλλά το κλειδί είναι η ενότητα. Περάσαμε δύσκολες στιγμές όμως μείναμε ενωμένοι. Νιώθουμε αυτοπεποίθηση, αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε», σημείωσε για την πορεία και πρόσθεσε: «Εγώ το πίστευα από την αρχή. Αυτή η ομάδα μπορεί να μην έχει μεγάλο μπάτζετ, αλλά το μπάσκετ δεν παίζεται με τα χρήματα». Συνάμα, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Λίνο Γαβριήλ. «Ο κόουτς μας είναι νικητής. Δουλεύει πολύ σκληρά, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έχει νοοτροπία νικητή. Έχει λαμπρό μέλλον».

Τρώγοντας ανοίγει και η όρεξη και ενόψει Σκάιλαϊνερ… «Μεγάλη πρόκληση! Περιμένω πώς και πώς αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύουμε στην πρόκριση», είπε για να προσθέσει: «Φίλε, μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος»!

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη της ΑΕΚ: «Ο καθένας μπορεί να είναι σταρ. Απλά στη Λευκορωσία ήταν η δική μου βραδιά».

Star Balm