Μάλλον ο Αύγουστος ήταν πριν δέκα χρόνια

0

Αν για κάτι μπορεί να κατακρίνει κανείς τον Παναθηναϊκό για τα δύο παιχνίδια στην Ισπανία αυτό είναι η παράδοση του τελευταίου δεκαλέπτου στα συγκεκριμένα ματς. Αυτό είναι και κόντρα σε αυτό που χτίζει και υπηρετεί αυτή η ομάδα.

Blue Island
 

Επίσης, οι 95 και 93 πόντοι αντίστοιχα είναι ένα απαγορευμένο νούμερο για την άμυνα του «τριφυλλιού». Από την άλλη, όταν σε ματς που εξ’ ορισμού οι πιθανότητες ήττας είναι μεγάλες κουμπώνει και μια κακή εικόνα – απόδοση τότε το -21 είναι έως και γοητευτικό όταν αντιμετωπίζεις του Πρωταθλητές Ισπανίας.

Διαβάζοντας και ακούγοντας τα χίλια μύρια όσα μετά την ήττα στη Βιτόρια αναρωτιέμαι αν κάποιοι έχουν αμνησία, ειδάλλως ο Αύγουστος δεν ήταν πριν από τρεις μήνες αλλά πριν από δέκα χρόνια. Αλήθεια, πόσοι πίστευαν σε κάτι καλύτερο από το 2-6 που γράφει ο πίνακας; Δηλαδή, ποια ματς «έπρεπε» να έχει πάρει ο Παναθηναϊκός και δεν τα πήρε πλην του Ολυμπιακού που πρέπει να τον κερδίζει σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται; Να σας πω ένα ματς που δεν «έπρεπε» να πάρει και το πήρε; Στη Χίμκι. Επί προσθέτως, στο πρώτο πακέτο αγώνων υπάρχει και η αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία που αναβλήθηκε και μπορεί να δώσει μία ακόμη νίκη ενώ την Παρασκευή έρχεται η Μπάγερν στο ΟΑΚΑ σε έναν αγώνα  που αποτελεί το πρώτο «πρέπει» σε αυτό το πρόγραμμα (εξαιρώ τον Ολυμπιακό).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο SDNA

Star Balm