Μαννάρης: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ περήφανοι”

0

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η Εθνική Παίδων την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ16 Γ’ Κατηγορίας, που τελείωσε χθες στο Κόσοβο και βρήκε την Κύπρο να κερδίζει στον τελικό το Αζερμπαϊτζάν και να κατακτάει την 1η θέση και την άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Ο αρχηγός της Εθνικής Πάιδων, Δημήτρης Μαννάρης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου:

«Από την πρώτη ημέρα που βρεθήκαμε στην προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου, οι καλαθοσφαιριστές δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό πιο καλά.

Γνωρίζαμε ότι οι συνθήκες θα ήταν δύσκολες στο Κόσοβο, κάτι που το νιώσαμε με την άφιξη μας στην χώρα για την έναρξη του Ευρωπαϊκού.

Πρώτα θέλαμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια δίνοντας την ψυχή μας και να ακολουθούμε το πλάνο της ομάδας και των προπονητών μας. Δεν σκεφτόμασταν το χρυσό από την αρχή αλλά μέσα από την διαδικασία δυναμώναμε μέρα με τη μέρα και στο τέλος τα καταφέραμε.

Όλη η ομάδα έγινε ένα σε αυτό το διάστημα. Παίζαμε ο ένας για τον άλλο, θέλοντας να φέρουμε την επιτυχία στη χώρα μας. Θέλαμε να ανέβουμε στην πρώτη θέση του βάθρου και να ακούσουμε τον δικό μας εθνικό ύμνο στην τελετή λήξης της διοργάνωσης, και το καταφέραμε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ περήφανοι που πετύχαμε τους στόχους μας και επιστρέφουμε στη Κύπρο μαζί με το χρυσό μετάλλιο και την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν στην προσπάθεια που κάναμε. Τους προπονητές μας και όλους όσους ήταν μέσα στο τεχνικό επιτελείο, που μας παρείχαν τα πάντα για να προπονηθούμε όσο πιο σωστά γίνεται».